Новиот музеј на ОНА во Скопје?

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
CNN Funky News

The Taliban builds Remember The Good Old Days Museum in Washington DC. Will have wax figures of the 9/11 suicide pilots.

Nice!

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Mislam deka ke gi ima site vlijatelni bitki i vlijatelnite vodaci na Albanskata kauza
Па да логично е тоа, само на тие команданти и водачи дали ќе им стои до портретот или статуата криминалното досие ?? Претпоставка. Ќе го ставите убиениот од Арачиново на портрет и до портретот ќе пишува: тој и тој силувал незнам колку девојки, крадел не знам што, убил толку полицајци, шверцувал дрога и се дрогирал за Албанската кауза. Не знам како на друг начин ќе бидат "опеани" тие луѓе.

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Toa e vashata prikazna za sekoj albanec.
Na kraj na kraishtata nema da pishuva deka ja siluval svojata majka

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Во ред е да се направи албански музеј,нема проблем....
Е сега,ако во музејот стојат материјали кои повикуваат на рушење на уставниот поредок,балисти,команданти и слични бакрачи-проблем.
А глупавиот дардан што спомна дека и некои институти или институции од Албанија ќе го помагаат,тоа е веќе мешање во внатрешните работи на една држава.
И за крај.....ова е само уште една патка на ДУИ за собирање поени за рејтинг....:salut:

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89
Toa e vashata prikazna za sekoj albanec.
Na kraj na kraishtata nema da pishuva deka ja siluval svojata majka
Да исто како што мислам дека сите црнци имаат големи ку**ви и сите Кинези знаат кунг фу, така мислам дека и СИТЕ Албанци се криминалци. :pos2::pos2:

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Во ред е да се направи албански музеј,нема проблем....
Е сега,ако во музејот стојат материјали кои повикуваат на рушење на уставниот поредок,балисти,команданти и слични бакрачи-проблем.
А глупавиот дардан што спомна дека и некои институти или институции од Албанија ќе го помагаат,тоа е веќе мешање во внатрешните работи на една држава.
И за крај.....ова е само уште една патка на ДУИ за собирање поени за рејтинг....:salut:
Vidi vaka dajte nemojte da se blamirate zoshto i sami vie znaete deka ne mozete nishto a toa jebiga u Skopje znam malku vi godi neli ama ete nemate sila za nishto.
Za DUI greshka si poshto ovoj proekt postoeshe vo predizbornata platforma i zatoa sega mu dojde vremeto da go realizirame vetenoto.
A ti greshish koga pomisluvash deka ni trebat poeni na nas ne ni trebat poeni gi imame premnogu

Да исто како што мислам дека сите црнци имаат големи ку**ви и сите Кинези знаат кунг фу, така мислам дека и СИТЕ Албанци се криминалци. :pos2::pos2:
E pa barem nie sme neshto vie ne ste i toa zoshto i samite ne znaete shto ste anticki makedonci ili sloveni

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Ќе бидат ли изложени гаќите од арачиново:kesa:

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Ај бе одјеби. Ти и твојата радикална деструктивна тајфа. Ебете се у гз у планините и шмркајте бело. Глеј си аватар отфрлен од Исус низаеден.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
3.175
Поени од реакции
434
Дајте прво кажете кој е Изет во резервниот состав, и кое место го има во УЧК . Да се знае кој го планира ова .

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
A be kakvi teroristi, ako ovie bile teroristi , togas i vlasta e teroristicka , sobranieto , policijata ( mnogumina od UCK deneska se policajci) , armijata ( isto kako i policijata) , administracijata , aerodromot vo Skopje , opstinite .... odnosno celta drzava .
Mnogu cesto slusam od ovie od VMRO demek SDSM bile bliski so teroristite od DUI, no kutrite zaboravaat deka vo DPA e LEKA onoj kogo samite go somnicat za 12 kidnapirani, hihihihi :pos2:
Za zalenje ste , kako ve manipuliraat .
So samiot fakt so UCK e priznaena kako stranka so koja trebalo da se dogovarat za Ohridskiot dogovor , odnosno na borcite na UCK im e dadeno amnestija, togas da ne se cudite ako niknat muzei , organizacii, ako im davaat penzii , ako oformat partija, ke goltate se sto ke vi se nudi . Vi ostanuva ona : Koj gubi ima pravo da se luti.
Nisto nema da mozete da storite.
Tolku mi e kjef da ve citam momci, zatoa sto taka prosto i ednostavno vistinata na ovie moroni tuka im ja kazuvate. Da ste mi zivi i zdravi, se dodeka ne gi istrebite.

Член од
22 мај 2006
Мислења
400
Поени од реакции
4
drzavata e albanska t.e. "teroristicka" , ama vie ne gledate, se dodeka ne vi go stavat nozot na grlo.

ovci za klanje

badluckguy

Оган под ѕвездите
Член од
8 октомври 2007
Мислења
2.925
Поени од реакции
131
Vidi vaka dajte nemojte da se blamirate zoshto i sami vie znaete deka ne mozete nishto a toa jebiga u Skopje znam malku vi godi neli ama ete nemate sila za nishto.
Za DUI greshka si poshto ovoj proekt postoeshe vo predizbornata platforma i zatoa sega mu dojde vremeto da go realizirame vetenoto.
A ti greshish koga pomisluvash deka ni trebat poeni na nas ne ni trebat poeni gi imame premnogu

E pa barem nie sme neshto vie ne ste i toa zoshto i samite ne znaete shto ste anticki makedonci ili sloveni
Не се бламирам јас блади....не.......сеуште размислувам со здрав мозок и расудувам што е правилно,а што не.
Нит ќе се гради црква,нит џамија,нит музеј......затоа викам дека е патка,за шушумигите како дарданот да се палат на тоа....ама изгледа и ти се ставаш во ист кош со него.....у ствари јасни ми се мене твоите ставови околу оваа држава....сепак....panta rei.

Kajgana Shop

На врв Bottom