(Не)омилени ТВ фацки!?

BoYd

женско сум
Член од
1 февруари 2007
Мислења
707
Поени од реакции
4
Единствено Марче го поштувам,дечкото е талент.Све друго е катастрофа на чело со Иван С со точка Мирчевски,а следи цела мтв екипа,Боки 13,Филе(е тој не го поднесувам),горенаведената Цаци и т.н.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Мене според мене најнеомилена фаца ми е овој Латас тука е и онаа од Дај и Побрзај новава за греота е Цаци леле таа на живци ми иде се нешто мрчи:tapp:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
турунџиева, драган вучиќ, мартина,софи-хајд парк, тие двете што водат добра шема(добра вода, или нешто така...), боки13, кешоловец girls и едно ново типче што води една емисија на сител мислам(незнам како се вика-наоѓа овој натпреварувачи и им дава задачи за 2-3000 денари). уф ме пука нервоза коа ги гледам!
најоукеј е марче

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Не ја сакам Анџелина Џоли ама баш ич.Кучка е со еден збор!!!Исто и оние типкине што мелат на "Happy hour"

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Цаци Паковска,Сашо и Сашка порано не можев да ги гледам,Ѓоре Шнајдерот,Драган Вукиќ,Сузее....

duffy_f

денес те сакам повеќе од вчера
Член од
29 јануари 2007
Мислења
353
Поени од реакции
13
Билјана Секуловска од а1 дефинитивно-еднооки најдобро ја имаат опишано како изгледа кога чита вести, Цаци Паковска исто,:uvo:

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.719
Поени од реакции
13.437
Bojan 13, Vucic, Rebeka, Lila i Biljana Sekulovska

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
ги има мноооооооооооогу: Овие од на Пари Пари ( или "Happy Hour" навечер ) што тропат глупости, бојан 13, билјана секуловска ( како трека да имат, убаво што не ја покажуваат повеќе ја имаат пратено во Берлин ), Дејан Вучиќ, Цаци Паковска, Александар Чомовски ( од 10 збора, 12 ги грешит ), Сузе ме нервират, а најомилени: Горан Стојаноски ( Џемо Биљбиљ ), Марко ( Дај Побрзај ), Тони Михајлоски ( Шеф е чоекон ) и Дејан заедно со него ( тропат глупости некогаш ). :)

Shorty

Вансериски
Член од
30 јануари 2007
Мислења
7.277
Поени од реакции
1.496
Bojan 13 ne treba da se emituva na televizijaaaaaaa! Ja unistuva cela mladina na makedonija

city

Модератор - технократ!
Член од
1 март 2005
Мислења
2.780
Поени од реакции
276
M@wEcK0 напиша:
Исто и оние типкине што мелат на "Happy hour"
nemas poima kolku ne mozam da gi gledam

Член од
4 февруари 2007
Мислења
1.640
Поени од реакции
16
Mi se povraka od Dragan Vucic kratko kazano

Член од
29 мај 2006
Мислења
39
Поени од реакции
3
Пошо не гледам многу ТВ, неам некои фацки што неможам да ги поднесам, ОСВЕН (морам да ја спомнам, заслужено !) Цаци Паковска........ Толку се преценува, и си мисли дека е компетентна да го сере било кој за све и свашта, па тоа е нешто невидено...

Член од
27 јануари 2007
Мислења
62
Поени од реакции
0
Dragan Vucik au nikako ne mozam da go podnesam i Suze ne ja biduva tipkata ne znam so uste bara na A1

Kajgana Shop

На врв Bottom