Џ
Џонтра Волта
Гостин
Кој го потценил Спејси?
Toa e zatoa sto ne si go sfatil... Don't get me wrong2001:Вселенска одисеја е убедливо најдосадниот филм што го имам гледано.Во филмов 40 минути не се дешава ништо,буквално ништо.40 минути го гледав филмов од кои 5 минути црна слика и 35 минути мајмуни кај што скокаат.Ужасно преценет филм.
Многу тежок филм за сфаќање ауууууууууу.Кажи ми што има да се сфати од овој досаден и глуп филм,го почитувам Кјубрик затоа што има многу добри филмови,ама овај филм дефинитивно не е добар филм.Не сум го сфатил филмот ,стварно многу јака порака има.Еве уште не можам да се соземам од тешката порака на овој филм.Ај да ми речеше вака за Clockwork Orange ќе беше во право,ама нема потреба за тоа заради што тој филм има навистина длабока порака која беше сфатена од моја страна.Не можам да ја гледам длабоката порака во црната слика или скокањето мајмуниToa e zatoa sto ne si go sfatil... Don't get me wrong
Токму така ја боље неможев да го кажам. Имам еден другар таков у друштво и сите го избегаваме, башка сто пати му рековме да ги гледа он нејќе, епа ако нејќе нема искачање за него, да не брука у градНе, тие што не гледаат ГоТ, што не им се свиѓа Фајт Клаб и што ги немаат гледано ЛОТР серијалите автоматски се ментални, полуретардирани, психички растроени и луѓе што не заслужуваат место во општеството.