Непопуларни филмски мислења

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087
Lost ја гледав прва сезона на А1 кога ја емитуваа.
После, ми стана ужасно досадна и тапа серија. Значи, нагласувам на тоа ужасно досадното.

Исто и 24. Ау, тапа. А може и дека Кифер Садерленд ми е пребледа копија на татко му и не ни требал да почнува нешто во Холивуд.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.842
Панкот не е мртов нема ни П од панк :D

(нз дали е (не)популарно, ама да си кажам јас)

WalterWhiteTheMethKnight

Генијалец
Член од
19 мај 2010
Мислења
407
Поени од реакции
292
Inception е еден од поглупавите филмови што сум ги гледал. Исто The Usual Suspects е тапа.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Мислам дека луѓе што не делат исто мислење за некои филмови како и мене се комплетно нормални функционални луѓе без никакви пречки во нивниот ментално емоционален развој.
Fuck me right ?

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Не, тие што не гледаат ГоТ, што не им се свиѓа Фајт Клаб и што ги немаат гледано ЛОТР серијалите автоматски се ментални, полуретардирани, психички растроени и луѓе што не заслужуваат место во општеството. :facepalm:

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.589
Поени од реакции
87.939
Мислам дека темава беше да го кажеме нашето мислење за некои дела што не ни се свиѓаат, или пак сметаме дека се преценети од пошироката јавност. Темава требаше да биде без реплицирање, и без допонителни мислења од други"навредени" членови кои мислат дека само тие знаат што гледаат. Некој член ги спореди сегашниве блокбастери со турските серии... добро, негово право е да мисли што сака, затоа и е наменета темава, и мене не ми се свиѓаат некои мислења на некои од форумџииве, ама не изигравам форумски шериф и секако не почнувам да ги критикувам останатите членови за нивното мислење.

Член од
31 декември 2013
Мислења
19
Поени од реакции
5
2001:Вселенска одисеја е убедливо најдосадниот филм што го имам гледано.Во филмов 40 минути не се дешава ништо,буквално ништо.40 минути го гледав филмов од кои 5 минути црна слика и 35 минути мајмуни кај што скокаат.Ужасно преценет филм.
Toa e zatoa sto ne si go sfatil... Don't get me wrong

Член од
7 јули 2013
Мислења
1.824
Поени од реакции
11.903
Toa e zatoa sto ne si go sfatil... Don't get me wrong
Многу тежок филм за сфаќање ауууууууууу.Кажи ми што има да се сфати од овој досаден и глуп филм,го почитувам Кјубрик затоа што има многу добри филмови,ама овај филм дефинитивно не е добар филм.Не сум го сфатил филмот :tapp:,стварно многу јака порака има.Еве уште не можам да се соземам од тешката порака на овој филм.Ај да ми речеше вака за Clockwork Orange ќе беше во право,ама нема потреба за тоа заради што тој филм има навистина длабока порака која беше сфатена од моја страна.Не можам да ја гледам длабоката порака во црната слика или скокањето мајмуни:pos:

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.953
Поени од реакции
6.829
Не, тие што не гледаат ГоТ, што не им се свиѓа Фајт Клаб и што ги немаат гледано ЛОТР серијалите автоматски се ментални, полуретардирани, психички растроени и луѓе што не заслужуваат место во општеството. :facepalm:
Токму така ја боље неможев да го кажам. Имам еден другар таков у друштво и сите го избегаваме, башка сто пати му рековме да ги гледа он нејќе, епа ако нејќе нема искачање за него, да не брука у град :icon_lol:

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Форест Гумп е многу обичен филм. Далеку од оценката што ја има на имдб

Член од
15 август 2009
Мислења
2.023
Поени од реакции
4.874
Оберин во ГОТ (и ликот во серијата, и глумецот) ми е тапа.
Сепак ме изнервира Мартин што го убија

Kajgana Shop

На врв Bottom