Поарно цел ден ќе зјапам у таван, него да гледам филмови како Трансформери, Ајрон Мен, Авенџерс, Тор, Томб Рајдер, Дај Хард, Транспортер и останати сам против сите и на сите им ги скрши кичмите, ма каква акција, какви ефекти.
Анџелина Џоли ми е препреценета, во секоја можна смисла. Ни е во несвест да паднеш убава, ниту пак глума има којзнае каква.
Моника Белучи не ми е толку убава, не сфаќам толкава фасцинација околу неа. Не љубоморам
, има многу многу поубави актерки.
Ретко да ми се свиѓат филмови на Вуди Ален, некои и предосадни ми се
.
Џејмс Камерон исто преценет, некој понапред пишал, поарно видео игрици да прави. Аватар му беше тапа невидена.
Не разбирам, како женско, што има толку посебно во Џони Деп и Џорџ Клуни, овој вториот и како глумец не е нешто посебно.
И овој Џејсон Статхем (како и да се чита), ниту ми е секси, ниту ништо, ќелчо еден
.
Бред Пит е преценет во лепота а многу потценет во глума.
Џулија Робертс ми е просечна во скоро се што имам гледано од неа.
The Hangover 3 ми е многу, многу посмешен од вториот, кој ми е најслаб.
Не разбирам што има толку смешно во The Big Ben Theory и Modern Family, ќе се најде некоја смешна епизода ама за да се сметат за едни од најдобри комични серии не, не.
The Notebook, P.S. I love you, се тоа преценето ѓубре.
One Day ми е уствари најдобар љубовен филм од последните години, иако скоро неприметно помина.
Од сите филмови на Тарантино, најдобар ми е Inglorious Basterds.
Може ќе е чудно ама Dumb and Dumber не ми е толку јак, иако се смета за култна комедија.