Необично хоби

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Порано (во 6то одд. со уште 2 другарки си правевме муабет на ливчиња и у тетратки :)) Уште ги чувам сите разговори, од 6то до сега и планирам да продолжам.... Неможам да ги фрлам.... Сакам некогаш по неколку години да ги прочитам и да се потсетам на минатото
Чувам и многу списанија (тин шема, теа, браво, бравогрл, лепота и здравље и мн мн други)

Член од
1 септември 2007
Мислења
375
Поени од реакции
0
obi4no kaj i da idam na odmor vo sekoja hotelska soba ima razli4ni peskir4inja za lice
pa po4nav da si sobiram takvi raboti i sega zasega dobro mi odi imama edno 43-44 peshkir4inja
NAPOMENA : ne gi koristam samo si gi 4uvam vo posebno ormar4e!

Член од
27 февруари 2007
Мислења
195
Поени од реакции
3
незнам дали е необично ама берам во тегла железни пари:) и секогаш коа ке ја наполнам до горе ги скрупнувам и ги трошам:) а исто така и запалки,па околу 50тина имам:)
аааа и ке забораев,као помала берев мастики искористени,мои ама:D секоја вечер по една,ама мајка ми редовно ми ги фрлаше:D

Член од
8 октомври 2007
Мислења
125
Поени од реакции
0
Пред 2-3 години собирав мали каменчиња. Имав најразлични форми, бои...

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
...jas sum kako kontinjer,se sobiram....postenski marki,karticki za telefon,limenki,kinder jajcinja,posteri....ima mnogu stvarno ama neznam mora nesto da sobiram :toe:

Kajk

- нема лабаво -
Член од
10 март 2006
Мислења
512
Поени од реакции
1
ја собирам карти, влезници од сегде што сум бил, на спортски натпревари, кино, изложби, патувања, .....свашта......болно:toe::smir: исто и шишиња од пива или капачиња од пива, што дојде прво:vozbud:

maca*

DaRk InSiDe
Член од
7 август 2007
Мислења
469
Поени од реакции
0
Порано собирав салфетки. Кај ќе појдев грабав салфетки:pos: Сега собирам паковања од парфеми:pos2:

Член од
21 октомври 2007
Мислења
68
Поени од реакции
3
sho ne sobiram...doma ima povekje gjubre odkolku bilo shto drugo
imam sobirano salfetki (niv uste gi cuvam) tetratki, opakovki od ockoladi(i niv uste gi cuvam), shekjercinja, spisanija....
a sega sobiram....:)) kapcinja - za na glava - obozavam, mirizlivi stapcinja, poludragi kamenja, caevi i casi :D :pipi:

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
До пред некоја година собирав отворачи од лименки и напрајв ланче, ама го фрлив после некое време.

proxx

The Hardcore!
Член од
1 март 2007
Мислења
226
Поени од реакции
4
Абе ја што имав еден мој другар собираше слики од весници (од покојните). Тие големите му беа оригинали, а малите му беа за мењање..
Лудак..

Btw. Коа ке му паднат на брат ми (scout) тоа лименките, ја му ги местам...

Поздрав

Etushko! :)

блажо <3 all
Член од
24 ноември 2007
Мислења
346
Поени од реакции
1
Jas sobiram etiketi od alishtata :) Pa.. imam 113/4 etiketi ama ne se site moj , i drugarite mi imaat davano :)

Член од
8 февруари 2008
Мислења
60
Поени од реакции
2
Незнам дали е необично или не ама јас собирам шеќерчиња од кафетерии... а најсмешно е тоа дека сите што ме познаваат ми помагаат во ова мое хоби....:salut:

P.S. Ќе заборавев... познавам еден дечко што собира шољи за чај има околу 250.... лудо нели......:icon_ques:icon_ques:icon_ques:):)

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Абе ја што имав еден мој другар собираше слики од весници (од покојните). Тие големите му беа оригинали, а малите му беа за мењање..
Лудак..

Btw. Коа ке му паднат на брат ми (scout) тоа лименките, ја му ги местам...

Поздрав
Па ако имал за мењање, значи постојат и други ко него. :icon_mrgr

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Почнав да собирам сликички од Животинско Царство.
Доколку има некој активен колекционер, нека пише. Почнаа дупликати да се паѓаат.

Kajgana Shop

На врв Bottom