Необично хоби

mALEFACTOr

..:[iluzionist]:..
Член од
30 април 2007
Мислења
512
Поени од реакции
24
Собирање на изгрицкани нокти во шише кока кола. :vozbud:

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Собирам хартии од изедена чоколада.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
Sobiram aluminijumska folija od bonbonjera ja pravam vo topce i eden vrz drug taka pravam layers (ne mi tekna makedonski zbor za ova :kesa: )

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Ja ne namerno ali sftif deka iam 40tina upaljaci doma.. Onaka na sekoe iskacanje kupuvam nov i sea iam i za prodavanje :pos2:

Член од
10 февруари 2007
Мислења
647
Поени од реакции
28
Кога сме кај упаљачите ги имам мноогу. Имам посебна фиока само за нив и сите ја знаат комшии, другари, домашните и кој ќе му текни си зема. Е убо ама никој не сака да ме види колку викам кога некој ќе ми укради :).
И да знаам и да ги поправам, НЕМА ПОГОЛЕМ МАЈСТОР ОД МЕНЕ:baeh:

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Јас ги чувам сите списанија и постери од кога сум почнал да купувам некаде 1990 година. Мајками стално се заканува ќе ми ги фрли-веќе не ги собираше кај мене во подрум па пола префрлив кај дедоми.:kesa:

izrod

United brotherhood of chicken nuts
Член од
21 јули 2007
Мислења
336
Поени од реакции
4
kako sto veke rekov vo temata "koe e vaseto hobi" sobiram prazni kutii od cigari i gi imam preku 3000 od najrazlicni vidovi drugo hobi mi e da sobiram vicovi i eve naseto spisanie vicoteka isto taka sobiram i bilteni od kladilnicite i sobiram paricnici ( nofcanici) gi imam okolu 50

NEBO666

НАУЧНИК
Член од
21 јули 2007
Мислења
568
Поени од реакции
1
jas sobiram vesnici....
gi imam site broevi od vreme koi izlegle vo poslednite 4godini......

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Како помала многу собирав детска пошта,па ливчиња за пишување писма и пликови,па салфетки еден тон имав и ги чувам ден-денес.
Потоа кога потпораснав и ме фати Аврил Лавињ заразата,собирав постери и едниот ѕид во собата цел ми беше излепен со нејзини постери,а другиот над работната маса цел со помали сликички вадени од интернет:))) Ама сум го изрендала печатарот и интернетот. Ги имав над 70 сликички. Бре!

Денес на големство :))), собирам обетки(ги имам над 30 пара),собирам во компјутерот слики од секакви облеки(пола меморија од компјутерот од нив е зафатена),и собирам мнооогу аватари(имам цели архиви).

shadow_rr

Resistance is Futile
Член од
8 јули 2006
Мислења
1.807
Поени од реакции
323
Јас немам некое необично хоби, но еден другар мој порано собираше слики од мртви личности што ќе ги најдеше во весниците од дедо му. :toe:

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
Јас збирам ги знаете оние шо ги има на алиштата како за цени и секоја марка различни не ми текнува како се викаат! Со секое купено парче облека си ги чувам..ова го наследив од братучетками таа собираше и јас по неа...почнав онака од занимација со едно две а сег имам цела чанта преполна!
и ја као тебе,почнав да собирам етикети зашто и братучетка ми собираше,ги имаше еден куп,ама ја сега ја стигнав,ги закачував на рачките од плакарите,ама немам веќе место на рачките,па почнав да ги собирам во кутија:):pipi:

Kajgana Shop

На врв Bottom