Необично хоби

TraLaLaLa

Eternal Pessimist
Член од
26 јануари 2008
Мислења
182
Поени од реакции
7
Собирам шишиња од Coca-Cola од 0,5л од други држави... Имам едно 15тина, ама во скоро време ќе бидат многу повеќе:baeh:

Член од
2 јули 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Ненамерно почнав да ги собирам кутиите од цигари. Прво целта ми беше да ми текне еден ден да избројам колку имам и колку пари сум дала, па демек да ги откажам, да ми се сврти во умот. Ама сеуште не ми дошло така, иако над 6 штеки празни кутии имам (а собирам од неодамна). Сега ги собирам затоа што имам замисла да направам нешто со нив, па не ни ми текнува да пресметам колку пари сум потрошила на нив.
Кога ќе биде готово тоа што ќе го направам со кутиите, тогаш ќе ставам тука слика да видите сите (само немојте да ми рачунате колку пари сум дала за цигари).

Добра ти е идејата. Можда и јас ќе се нас’скам за собирање кутии. Ваљда тоа ќе ме освести по некое време. :nesvest:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Имам колекција од мали колички дома разни.. шишиња од паррфеми а и да .. постери.. најмногу спортски како и фудбалски реквизити.

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
Собирам кутии од цигари, т.е собирав ама веќе 3-4 години не барам веќе, ги имав околу 2000 се на се, околу 300 различни вида, па тие што ми беа исти ги испофрлив така да имам сеа околу 300 и нешто.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Најново почнав да собирам флаери од журки и други хепенинзи :vozbud: планирам нешто како на ѕид да ги ставам ама многу се бе:jaj:

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
Најново почнав да собирам флаери од журки и други хепенинзи :vozbud: планирам нешто како на ѕид да ги ставам ама многу се бе:jaj:
Да ти ги дадам и јас моите, ми тојат по шкафчиња и фиоки, само ми зафаќааат место, одамна ми помина меракот да збирам вакви работи. За жал мојата прва колекција ја дадов на еден другар од Кочани.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.805
Поени од реакции
11.419
И ја збирав едно време флаерчичи ама пола од нив мајка ми ми го џитна а другата се раштракани по фиоки навака натака и чат пат некој бесен шо ми е на биро :) почнав со слики, појако е, заеби флаери :pos:

Член од
17 декември 2007
Мислења
178
Поени од реакции
7
Sum slusnala za covek koj so godini odel gledajki vo zemjata i sobirajki se' sto ke najde! I se podgrbavil. sto 'hobi' ke bese toa!

V

Viktoranius

Гостин
А јас гребам цигари од другарите а не пушам и си ги збирам. Веќе имам зберено можеби околу 500 парчиња.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
Од денес, се решив да собирам влезници од различни евенти: концерти, евенти во дискотеки, евенти на плажа и слично.:)

Член од
18 јули 2008
Мислења
38
Поени од реакции
1
Brat mi ima cudno hobi, sobira limenki :) od enerdzi drink od sokovi od se i si pravi kolekcii... doma gi ima sigurno nad 100 komada razlicni :) :pos2:

Член од
9 август 2008
Мислења
9
Поени од реакции
1
Na vremeto sobirav interesni kamcinja so drugarmi i sega neznam kaj se ama koga ke najdam nekoe ubavo go zimam a doma imam 2 kamenja golemi kako ukrasi.

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
сликички со фудбалери,постери

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од