Необично хоби

RIOT!

dust in the wind
Член од
10 септември 2009
Мислења
90
Поени од реакции
16
едно време собирав пенкала, ги имав едно 150-200, којзнае кај сум ги стаила...иначе колекционер сум и на оние играчките од киндер-јајца, 3 полни полици :)

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.740
Поени од реакции
22.743
Собирам опаљачи.Имам две ќесиња собрано ..

wild dolphin

Мал човек а голем ждерач
Член од
12 мај 2009
Мислења
1.702
Поени од реакции
229
јас собирам пенкала и каталози од бутици и дрогерии!

macaparket

Oфицијализиран Паркет!
Член од
16 јуни 2009
Мислења
281
Поени од реакции
14
Собирам спомени.:back::back::back::back:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
Собирам чорапи од паркет по дома, собирам и бигор во када, и мушици на шофершајбна, а собирам и тегли од ајвар.

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Собирам весници од вчера,употребени кондоми,огласи за работа од лани,ветувања од политичари,невиност од зад МТВ,тазе параноја...

Контакт на поштенски фах во старата пошта...

Член од
6 јули 2009
Мислења
491
Поени од реакции
16
Ова моево не е толку необично али глеам нема тема отворена за оваа работа. Иначе собирам шеќерчиња, имам доста собрано, последниот пат кога ги мерев (пред 6-7 месеци) имаше негде околу 5,5 кг шеќер :) За шеќерчињава си се снаоѓам, некој си ги зимам јас, некои ми ги носат другарчињава пошто знаат дека собирам па и нив ги навлеков на таа одговорност, е сеа ако се појави некој дупликат (а ги има со сигурност) си се мењавам со некој ако најдам ако не коа ќе дојде криза за шеќер а дома нели нема добредојдени се за кафе :):)

Член од
26 декември 2008
Мислења
70
Поени од реакции
7
собирам тетратки и моливи лол :pos2:
имам цела витрина полна со тетратки а моливите во 2 кесиња ми се не ми ги собира... xD

Член од
21 декември 2009
Мислења
131
Поени од реакции
26
ко мала собирав се и с сешто: пенкала, сликички, цевчиња, дијаболи, катонски тањирчиња, школки, камчиња, салфетки, детска пошта...
ама брзо ми здосадии =)

Ada?

мјаууууу
Член од
4 април 2009
Мислења
490
Поени од реакции
54
Собирам шишенца од парфеми шишиња од дезодоранси и ги изложувам тие шо ми се најомилени. :)

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Собирам марки и пенкала собирам.Иам дома преку 500 пенкала стари нови секакви,.....

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
:vozbud:
ко мала собирав се и с сешто: пенкала, сликички, цевчиња, дијаболи, катонски тањирчиња, школки, камчиња, салфетки, детска пошта...
ама брзо ми здосадии =)
значи се шо е ѓубре:pos2::pos2:

собирам ливчиња од кладилница (недобитни :P )

Kajgana Shop

На врв Bottom