едно време собирав пенкала, ги имав едно 150-200, којзнае кај сум ги стаила...иначе колекционер сум и на оние играчките од киндер-јајца, 3 полни полици
Ова моево не е толку необично али глеам нема тема отворена за оваа работа. Иначе собирам шеќерчиња, имам доста собрано, последниот пат кога ги мерев (пред 6-7 месеци) имаше негде околу 5,5 кг шеќер За шеќерчињава си се снаоѓам, некој си ги зимам јас, некои ми ги носат другарчињава пошто знаат дека собирам па и нив ги навлеков на таа одговорност, е сеа ако се појави некој дупликат (а ги има со сигурност) си се мењавам со некој ако најдам ако не коа ќе дојде криза за шеќер а дома нели нема добредојдени се за кафе
ко мала собирав се и с сешто: пенкала, сликички, цевчиња, дијаболи, катонски тањирчиња, школки, камчиња, салфетки, детска пошта...
ама брзо ми здосадии =)
ко мала собирав се и с сешто: пенкала, сликички, цевчиња, дијаболи, катонски тањирчиња, школки, камчиња, салфетки, детска пошта...
ама брзо ми здосадии =)
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.