Необично хоби

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
ja zbirav marki edno vreme od razni zemlji imav so znam 200-300 intersno bese ali mi dosadi i bataliv od toas

Marshmallow

◦Kajganaholic◦
Член од
28 март 2009
Мислења
450
Поени од реакции
25
nemam. :toe:
ko pomala penkalca si sobirav :kesa:

salome

Пали-Баба
Член од
8 март 2010
Мислења
46
Поени од реакции
2
Кесички со шеќер, минијатурни сапуни од белосветски и домашни хотели.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Ги собирам паричките што ги наоѓам на улица :) .

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Минијатурни шишинца со алкохол (секакви видови од цел свет имам, ваљда над 400 шишиња), значки (не беџови) две специјални книги/тефтери за значки.

Порано ги чував и празните спрејови кога сум цртал графити, имав ептен многу.

Член од
30 јануари 2010
Мислења
101
Поени од реакции
17
како мал собирав сликички после одкога подпораснав почнав да се занимавам со поправка на џебни видео игри а после тоа ми беше интересно како да зборувам на радио да ме слушаат комшиите па почнав да се занимавам со правење предаватели прво миниатурни а сега веќе имам и јак предавател кој сеуште не ми е досклопен со тој можам да покријам 10километри бидејќи е 10вати. сега моментално имам еден мал кој се фаќа пола велес на работа кај што работам го слушам со мал шум бидејки е стерео оригинално стерео.првото е грчки фабрички стерео кодер кој е направен од шема која е кит комлет а второто е плл предавател кој е-контролиран напон на осцилатор ( дигиталниот дел-чиповите) и тоа го прави стабилен да не бега од фреквенција.

D

Delux

Гостин
Кај и да одам по гости се фаќам за даљинското да сменам канал

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
сликање автобуси
се почна еден ден кога случано фатив на слика автобус и од тогаш наваму имам направено преку 4000 слики на автобуси

Член од
26 јуни 2009
Мислења
25
Поени од реакции
0
порано мнооогу порано собирав стапчиња од сладоледи. Кога имаше доволно правев куќички ги лепев стапчињата... Гледав да собирам најобични пошто највеќе користеа за ѕидовите на ќуќичките ...

Член од
1 мај 2008
Мислења
300
Поени од реакции
8
јас немам некое необично хоби али имам една роднина која се селеше пред некое време и му бев на помош и некои стари работи шо не му требаа ги фрли сите.
хоби му беше да собира лименки пијалоци како кока кола фанта спрајт .
имаше некои неотворени лименки коа беа по 20 години стари. :smir:
Јас ја имав честа да ги фрлам :vozbud: :pos2:

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.799
Поени од реакции
30.670
Брат ми собира автобуски и железнички карти :toe:

Kajgana Shop