Необично хоби

Член од
24 август 2008
Мислења
1.120
Поени од реакции
163
•●♥ Елка ♥●• says (23:35):
шо неам и јас некое вакво
Starchild says (23:35):
zborvenje so paricki

Ова го објасвит муабетов, да не должам.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Праење жабчиња со каменчиња во вода :vozbud:

ЅОНЕ

сакам скопско
Член од
25 јануари 2007
Мислења
588
Поени од реакции
31
Колектирам Запалки:smir: Имам примероци на ронсон стари над 70 години и резервни делови за истите :vozbud: Колекцијата ми брои некаде над 50тина примероци.

Член од
3 април 2009
Мислења
11
Поени од реакции
0
Па да ви кажам мене хоби ми е плетењето со чингелаке......Кога сакам да си ги смирам нервите ми помага :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

П

Паган-др

Гостин
На братучед ми братучедка (појма неам мене шо ми паѓа :)) собира шеќерчиња.
Како не и се наполнила куќата со бубашваби незнам. :)

JeepMkd

Scratch model builder
Член од
25 јуни 2008
Мислења
1.576
Поени од реакции
468
Собирав модели на автомобили, претежно Бураго. (над 20 модели) Имам и некои одлични Корвети и Форд Модел А подарок за роденден од Америка... БМВ Х5 подарок од Романија. Добив и Ферари Дино како подарок од близок пријател на татко ми додека бев во болница во Велес (ми ги вадеа крајниците) Ги чувам до ден денес.

Го чувам речиси секој весник за автомобилизам кој сум го допрел со раце :) Имам колекција на АутоБилд која ја собирам од 10 март 2007.

Кога ќе имам време во план ми е да прошетам на неколку места во градот и да земам неколку примероци од ********. Што, како и зошто ќе ви кажам за некое време :smir:

Собирам отприлика се што е поврзано со автомобили.

Едит: Ќе заборавев за малку бе. Фотографирам многу... премногу! Сакам да сликам се` што ќе видам, било нешто во природа, било некој автомобил. Имам илјадници слики кои уште не можам да си ги средам.

L

LEPOTICKA_SWEET

Гостин
Ја си ги собирам и си ги чувам етикетите од облека кога купувам и ги закачувам на ѕид:pos2:

LeoMessi10

Lionel Andress Messi
Член од
12 април 2008
Мислења
2.316
Поени од реакции
268
Од 13 години собирам кондоми(иам оклу 2000)!најозбилно

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Собирање репрезентативен материјал од сите држави. Од каде и да одам да пливам со репрезентацијата, морам да им соберам репрезентативни тренерки и маица, кои и така ни ги даваат бесплатно, како нација домаќин, но зема кој сака. Некои ми се праќани и по пошта од пријатели, познаници и иселеници :). Ги имам 48 на број, 52 сосе дуплите модели на другите држави, затоа што секоја година се вади нов дизајн. Моментално дома имам такви тренерки од скоро сите европски држави*, САД, Мексико, Австралија, Кина, Јапонија, Аргентина. ги чувам во посебен плакар на мојот спрат, затоа што зафаќаат премногу простор. Моите сега не викаат ништо за тоа, иако отпрвин им беше чудно горниот спрат каде што живеам јас да биде Обединети Нации лајк.
Освен македонските :back:, најубави ми се американските, австралиските и унгарските. Дизајн 10ка.

*со грчките бришам прозори, надвор од плакар се тие.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Како мал броев коли поточно голфови 1 и 2 и ги запишував по боја :toe: незнам зашто ама во тој момент ми изгледаше интересно тоа...

MaR

Член од
10 октомври 2008
Мислења
7
Поени од реакции
0
Imam sobirano skolki i razni vidovi kamenja so nekoja unikatna forma i denes nekoi gi cuvam, da interesno mi e da pravam cvetcinja od slamki, gi imam dosta napraveno, a imam sobirano i kapacinja od pivo, pamtam deka porano u maalo se natprevaruvavme koj povece kapacinja ce uspee da sobere a momentalno sobiram bedzovi,taka da koj ima slobodno neka mi go pokloni..:)

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Колекционер сум на дресови од различни екипи и имам преку 30 дреса (фудбалски и кошаркарски) и не планирам тука да застанам.

Neporazen

Time Lord
Член од
25 јануари 2009
Мислења
545
Поени од реакции
22
hehe mozi ne e nesto cudno ama jas sobiram DVD filmovi. Zapocnav nekade pred 4-5 meseci i imam 50 filmovi.

Самара Морган

НЕ Е ВЕЌЕ ЧЛЕН НА КАЈГАНА
Член од
24 јуни 2009
Мислења
511
Поени од реакции
33
Јас сум страствен колекционер на кутии од цигари.Имам кутии од повеќето цигари како на Балканов , така и пошироко.И сите ми се наредени која кутија од каде потекнува.

Лошото е што кога немам цигари , размислувам за отварање на некоја од тие скапоцени кутии :pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom