M
Mario Gómez
Гостин
Ех, нема да има!
Си има милион други канали што даваат, бундес, примера и другите најјаки лиги!
Си има милион други канали што даваат, бундес, примера и другите најјаки лиги!
Е па тогаш што толку врева? Барем сега постојат сателитски и кабловски. Инаку Хари и компанија треба да се сменат заради нешто друго, што е многу поважно, а тоа е постепеното уништување на и онака уништениот македонски фудбал.Не ми беше тоа зборот,сакав да кажам дека ние овде за џабе нервоза дигаме додека тие си полнат џебовите,што ги е гајле што збориме ние...дали воопшто вреди?не...тие губат не ние,ние ке се снајдеме и со другите програми кои се на располагање а додека тие ке ја загубат гледаноста.
Е па тогаш што толку врева? Барем сега постојат сателитски и кабловски. Инаку Хари и компанија треба да се сменат заради нешто друго, што е многу поважно, а тоа е постепеното уништување на и онака уништениот македонски фудбал.
укинати се странските натпревари во фудбал од страна на ФФМ!!!Колку глупава одлука која што верувам може да ја донесат само нај глупавите луѓе.
МОРЕ АЛООО.
Ако сакам да одам да гледам фудбал ке одам. Со сила нема да ме натераш.
Мамето нивно ретардирано на КФМ.
Со сила убавини - мамето нивно фашистичко.
Колку глупава одлука која што верувам може да ја донесат само нај глупавите луѓе.
МОРЕ АЛООО.
Ако сакам да одам да гледам фудбал ке одам. Со сила нема да ме натераш.
Мамето нивно ретардирано на КФМ.
Со сила убавини - мамето нивно фашистичко.
Една од најглупавите одлуки досега ... никој неможе да те убеди да гледаш мак фудбал насила ... ќе си гледам италјанско првенство на ОБН и завршена работа