И јас го гледав лани дури и на радио слушав најмногу поради Напредок,ама годинава тешко дека ќе гледам.Лани само 3 екипи ги даваа (Вардар Работнички и Македонија ЃП)а другите никогаш.Напредок ниту еднаш не го дадоа.Доколку направат комбинарани преноси од сите натпревари како што прават Хрватите би можело да се гледа инаку нема да се зголеми гледаноста.Јас гледам Мак.фудбал, а верувам и многу други. Него ова не е начин да се зголеми гледаноста на нашите првенствени утакмици, уште многу други работи пред ова требаше да се направат за да има квалитет и гледаност.
А која федерација во светот работи хуманитарно?? :uvo:Абе дечки што им можеме ние?ништо,ке си земат они паричките во џебот а ние овде ке се трескаме,ништо на светот нема да ме натера да гледам македонски фудбал,што се вика ретко да се најде некој во живо да гледа а камоли на тв...чарето ке го бараме на нет...или на некоја од ртс,нова,обн...ама ако и тие ги исклучат:uvo:а и секое дерби се дава во Недела.
Не се секирај,тоа е со умисла.Леле овој ептен ментиш бил бе.
Идиотче гадно, 21 век сме. Нема куќа во Македонија каде што нема кабелнет телевизија или сателитска, па ти со твоите забрани ќе не спречиш да гледаме странски фудбал. Мамичето твое мајмунско.
И не ми е јасно како на пример може вакво педерче да им забрани на независни телевизии од колку до колку часот да вршат пренос? Кој ебен фактор е нечистокрвниот овде?
ке си пуштиш на ртс и ке си гледаш значи работава не е за толку негативно да се коментира