Нема да има странски фудбал на ТВ во недела!

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
кој им гледа мак фудбал ??? ова им е за џабе....има кабловски,сателити,интернет најчести места каде што ќе се наоѓа утакмица од другите првенства:toe:
Јас гледам Мак.фудбал, а верувам и многу други. Него ова не е начин да се зголеми гледаноста на нашите првенствени утакмици, уште многу други работи пред ова требаше да се направат за да има квалитет и гледаност.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Јас гледам Мак.фудбал, а верувам и многу други. Него ова не е начин да се зголеми гледаноста на нашите првенствени утакмици, уште многу други работи пред ова требаше да се направат за да има квалитет и гледаност.
абе и јас гледам македонска лига само зборот ми е дека ова не е начин да не натераат да гледаме:toe: покрај кабловска саетлит и интернет нема шанси да не натераат да гледаме :toe:

Член од
30 мај 2007
Мислења
399
Поени од реакции
1
omg ovie od ffm se najgolemite idioti na planetava ne za dzabe ffm e teska zaebancija za kradenje pari

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
Ако испадне така нишо не им можеме,они ќе си крадат ќе си бидат задоволни шупакот озонска дупка и тоа ние нервози и тоа.:toe:
Затоа ќе си бараме чаре други телевезии стримови и тоа.:toe:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Абе ај нека си карет мајката в дуп и УЕФА и ФФМ, мојт? Шо кур ќе гледам Македонска Лига ко е местенка до местенка се’, и плус по полјани и ливади игрет? Или си игрет фудбал, а на 20 метра потака на тревата магаре пасит. Или ќе скршет џам од некоја куќа ко шо се сакати и шутирет без усул, па после бабата нема топката да ја дават и гостите ќе земет службено. Патетики.

Ќе бараме чаре по странски канали, по сателитски и по стримови.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Како прво ќе почнат луѓево да гледаат по нет, ќе бараат стримови. Не знам како од ФФМ не сфаќаат дека народов се` повеќе гледа фудбал на нет отколку седнати пред ТВ да бидат занимавани од Игорче Трпевски и Југо Костовски.
Второ, не ми се верува дека некој кога ќе види дека нема фудбал денес би отишол на стадион да гледа македонски фудбал. Ќе легне да спие или ќе излезе на стаза точак да вози ако е добро времето на крај у краева.

Многу глуп потег. Новинариве па поддржуваат :nesvest:

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Хари ќе страда, памтетети ги зборовиве и тоа наскоро - сигурна информација :)

а алтернатива секогаш има
затоа постои нетот, кабелска, сателитска
немора на сител, телма и алфа да се гледа фудбал

а македонски фудбал ќе се гледа кога ќе има квалитет и кога спонзорите нема да бегаат од него туку ќе се тепаат за да влезат во него, и секако најбитното кога оние од ффм нема да си тераат мајтап со местенки

ssseee

sangreBLANCAenMISvenas
Член од
25 јули 2008
Мислења
228
Поени од реакции
5
дегени
стваро мислат дека некој ке седи пред ТВ да гледа македонска лига :pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

па никој нема да гледа ТВ

контра ефект

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.766
Поени од реакции
6.556
еј со е со мајмунов бе па кој ке му гледа мак фудбал коа тапа е.Инаце за италија ми е криво по со во недела има утакмици али знам ке има на обн кој има кабловска ке си глеа а дај подобро објаснете само коа ке има мак фудбал нема да има други првенста на тв така по со секое дерби во италија и спанија е навецер во недела 70 посто валда нема да има проблеми така зс мак првенство се игра негде 0д 17 часот знаци не би имало проблеми за вецерните утакмици ај писете како ке биде

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
баш ме интересира каква ќе е реакцијата на Сител, Телма, Алфа, Алсат
сигурно дека нема мирни да седат сепак пари се дале за да се откупат правата за пренос на европските лиги и дали постои мерка според која ќе бидат принудени да не пренесуваат натпревари

I

InF3cTeD

Гостин
абе ако сака се нека блокира да му свршам на фаца пак нема да гледам македонски фудбал....шо мисли он ако ги блокирал на ТВ и нема кај да гледаме смрдло го мразам душевно!!

Аеродром

Faithful :)
Член од
15 август 2008
Мислења
2.217
Поени од реакции
256
Абе овој нормален ли е?Дај нека уќине седење дома па ќе идеме на стадион?Бог да чува и да брани ја при англиско првенство македонско ќе пратам.Не е ни првенство,трчање по ниви и местење.Да ти и*ам се.Бог да ЧУВААААААА:pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop::pop:

N

navivacka

Гостин
Абе дечки што им можеме ние?ништо,ке си земат они паричките во џебот а ние овде ке се трескаме,ништо на светот нема да ме натера да гледам македонски фудбал,што се вика ретко да се најде некој во живо да гледа а камоли на тв...чарето ке го бараме на нет...или на некоја од ртс,нова,обн...ама ако и тие ги исклучат:uvo:а и секое дерби се дава во Недела.

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Шо му е на овој бе ? Македонското кога не го пренесуваат шо ке гледам? и да го пренесуваат нема ништо за гледање,тапа е . Додека не се смени овој ништо од Мак. Фудбалот. Ццццц..од ден на ден само полошо и полошо

F

fantomX

Гостин
Ова е една од ретките паметни работи произлезена од ФФМ, во целата негова историја. Иако е таква, не е никакво решение за нашиот фудбал, како шо би бил еден, Закон за спорт на пример.

Јебига, Телма е најпогодена, па Сител после. Алфа и Примера нема воопшто да осетат.

Kajgana Shop

На врв Bottom