Нема да има странски фудбал на ТВ во недела!

M

Mario Gómez

Гостин
Ех, нема да има!

Си има милион други канали што даваат, бундес, примера и другите најјаки лиги!

goodman_91

Бубалица
Член од
2 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
29
Не ми беше тоа зборот,сакав да кажам дека ние овде за џабе нервоза дигаме додека тие си полнат џебовите,што ги е гајле што збориме ние...дали воопшто вреди?не...тие губат не ние,ние ке се снајдеме и со другите програми кои се на располагање а додека тие ке ја загубат гледаноста.:toe:
Е па тогаш што толку врева? Барем сега постојат сателитски и кабловски. :) Инаку Хари и компанија треба да се сменат заради нешто друго, што е многу поважно, а тоа е постепеното уништување на и онака уништениот македонски фудбал.

N

navivacka

Гостин
Е па тогаш што толку врева? Барем сега постојат сателитски и кабловски. :) Инаку Хари и компанија треба да се сменат заради нешто друго, што е многу поважно, а тоа е постепеното уништување на и онака уништениот македонски фудбал.

Епа оди докажи на некој кога не може:nesum:тоа е ке се снајдеме како и да е...денес се се врте околу пари:toe:Хари од кога влезе се уништи,не сум изненадена...паника креват можеби некои кои не ги факаат ртс обн и тие програми...еве кај нас постојано ги исклучуваат и не се крева паника,затоа постои нетот...

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.929
Поени од реакции
23.384
Абе ја свекако Италијанско си глеав на ОБН така да не ми мењава ова ништо :toe:

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.808
Поени од реакции
1.529
Колку глупава одлука која што верувам може да ја донесат само нај глупавите луѓе.

МОРЕ АЛООО.

Ако сакам да одам да гледам фудбал ке одам. Со сила нема да ме натераш.
Мамето нивно ретардирано на КФМ.

Со сила убавини - мамето нивно фашистичко.

Член од
1 декември 2008
Мислења
1.043
Поени од реакции
182
Знае некој во која друга држава се користи оваа забрана?

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Vaka ako go nateras narodot da odi i da gl mak fud of aman (ova i vo tursko go nemalo)HAHAHA.Da neznaes dali da places ili se smees nek se zivi kablovskite koj ke ne skratat od ovie cudni pojavi, troa malce poike i internetot ke si go abime ali bojle fud da gl nego zabavena snimka.Koj ke bide nareden poteg seuste neznaeme.

Г

Грејвдигер

Гостин
Зарем мислат дека некој гледа странско првенство на нашите телевизии? освен ептен ако нема кај да се гледа, а не верувам пошто за секој втор натпревар има онлајн стриминг...

P

PewDiePie

Гостин
Кои лудаци ццц па ке земам сателитска ке ставам и ке гледам све и анг и итал и шпан и гер превенство,со стримови не е филинг :wink:

/gone/87

+++FOR CLEAN SKOPJE+++
Член од
30 март 2009
Мислења
1.769
Поени од реакции
119
Колку глупава одлука која што верувам може да ја донесат само нај глупавите луѓе.

МОРЕ АЛООО.

укинати се странските натпревари во фудбал од страна на ФФМ!!!

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.007
Поени од реакции
74.301

МОРЕ АЛООО.

:tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp::tapp:
E od vakvi koi ne razlikuvaat KFM (KOSARKARSKA federacija na makedonija) od FFM (FUDBALSKA federacija na makedonija) ne vlagame u EU!!!!
:jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj::jaj:

Член од
12 декември 2008
Мислења
1.553
Поени од реакции
101
Ненормални се овие од ФФМ само тоа ќе кажам.
Англиско има плус недела 17 часот и баш тогаш се паѓаа повеќето дерби натпревари во тој термин така да смрт.
Италијанско и Германско ги сотреле.
Само Шпанско си го надат и Холандско.

Хакет Мен

Juventus Till I Die
Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.227
Поени од реакции
3.414
Една од најглупавите одлуки досега :tapp:... никој неможе да те убеди да гледаш мак фудбал насила ... ќе си гледам италјанско првенство на ОБН и завршена работа :)

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.554
Поени од реакции
1.553
Една од најглупавите одлуки досега :tapp:... никој неможе да те убеди да гледаш мак фудбал насила ... ќе си гледам италјанско првенство на ОБН и завршена работа :)

ќе измислат некој закон и за ова! сто посто ќе има казни за кабелските оператори кои нема да исклучат соодветна странска тв која дава пренос од некои првенство во време кога на Филип II играат Вардар - Металург :pos2:

Член од
25 септември 2008
Мислења
8.785
Поени од реакции
1.556
ХЕхехехе да,и тоа шо викаш,има вистина и у ова,па ќе видиме на крај.поз

Kajgana Shop

На врв Bottom