Dumbledore
...
- Член од
- 24 октомври 2013
- Мислења
- 12.192
- Поени од реакции
- 26.995
И во Бутел има Расадник.Расадник е во кисела вода лол...
И во Бутел има Расадник.Расадник е во кисела вода лол...
А памтите дека пушташе во употреба канти за ѓубре?
Шилегов свечено пушти во употреба тастер на семафор - Република (republika.mk)А памтите дека пушташе во употреба канти за ѓубре?
Малце офтопик: сепак мислам дека пред сите води тој кочанскиот градоначалник кој пушти во употреба косилка за трева на градскиот стадион.Шилегов свечено пушти во употреба тастер на семафор - Република (republika.mk)
и еден од најуспешните проекти на просечен северџан што кошташе скромни 300.000 евра:
СКОПЈЕ Е ЕДИНСТВЕН ГРАД ВО СВЕТОТ КАДЕ ПЛОШТАДОТ Е ПРОДАДЕН ДА СЕ ГРАДИ ЗГРАДА, ДОДЕКА СУМ ГРАДОНАЧАЛНИК ОВА ЌЕ БИДЕ ЈАВЕН ПРОСТОР, РЕЧЕ ШИЛЕГОВ ЗА ТРЕВНИКОТ ПРЕД ГТЦ - Сакам Да Кажам (sdk.mk)
Немој сега со тие куршуми, сепак тоа беше режим на кој му се припишува - наводно, бидејќи сите с(м)е невини додека не се докаже спротивното - кражба на сума помеѓу половина милијарда и една милијарда евра.Коце барем улици ви направи. Град станавте.
Пред тоа запрежни коли со коњи од Топана ви сереа лепешки по скапаните Илинденска и Партизанска.
Булевари добивте. Кружни добивте во Ѓорче, кружни добивте на Партизанска, Кај Католичка црква, кај Автокоманда...
Подобар ви беше хаосот претходно
Сликите зборат за делата
Прегледај го приврзокот 357783
Прегледај го приврзокот 357784
Прегледај го приврзокот 357785
Прегледај го приврзокот 357786
КАтни гаражи добивте
Прегледај го приврзокот 357791
Велосипедски патеки, паркови, зеленило, канализација
И не сакам да спомнувам инвестиции што не потпаѓаа под Град Скопје како Жичарата на Водно или изградбата на Градскиот Стадион
Ова го имавте бе слепциииии
Прегледај го приврзокот 357792
Некој ви овозможи ова
Прегледај го приврзокот 357793
ДА не се срамите од племето и семето ваше. Ќе ви дојде странска екипа да сте барем малку горди на државата и како таа ве претставува Вас како нација а потоа и вие како жители во неа.
Ама не памтите. Зошто сте амеби ситнопрофитерски партиски пиунчиња
Затоа што сега низ Град Скопје има 260 Автобуски постојки од времето на Коце Трајановски
Прегледај го приврзокот 357795
Се сеќавате како беа претходно?
Прегледај го приврзокот 357796
^^^^ Oва е тоа транзициско Скопје од пост комунизмот. Ви недостигаат жолтите печурки?
Младински Културен Центар 40 години шајка немаше заковано никој.
Бедемот на независната културна сцена на Скопје и на Македонија
Прегледај го приврзокот 357801
Некој го реновира
Прегледај го приврзокот 357802
А најважно од се градот и државата имаа душа
Прегледај го приврзокот 357803Прегледај го приврзокот 357805
Затоа што имаше моменти кога ќе погледнеш наоколу и ќе те удри некоја гордост за тоа што си како нација дека можеби и може да не биде.
Сега тоа го нема. Уживајте во апатијата ебете се утре со блокадите и в памет нека ви биде кантата на Коце Трајановски што со лента ја пуштал во употреба.
Зарем тој читачот на билети не покажува вкупна заработка од пример 23-ка што возела 12 саати низ Скопје во текот на денот? Јас во Скопје често сум влегувал во автобус и сум сакал да се возам. Во тие крнтиите приватни почесто, дека се некако попразни (23-ка на пример). Чудна ми е работава, а посебно чудна што Ленин е врти капа и си тера интерес и со едни и со други.Е па еве, ти кажувам, манипулација е. Приватните нормално е да немаат евиденција за продадени карти кога не продаваат карти.
Покажува, ама тие пари не одат кај приватниците. Ти само ја валидираш картичката и ти се минусира или билет или 35 денари кои пред тоа си ги платил на ЈСП. Она не збори за информации колкумина се куцнале во приватните автобуси, секако тоа е неважно, зашто на нив им плаќаа по поминат километар, не по превезени патници. Она збори дека наводно приватниците продавале карти во автобусите ама не пријавувале дека продаваат, што според мене е чиста измислица зашто неколку пати сум прашал дали имаат од тие билетите за 1 возење што можат да се купат кај шоферот - никогаш немале, па сум морал да плаќам со телефон.Зарем тој читачот на билети не покажува вкупна заработка од пример 23-ка што возела 12 саати низ Скопје во текот на денот? Јас во Скопје често сум влегувал во автобус и сум сакал да се возам. Во тие крнтиите приватни почесто, дека се некако попразни (23-ка на пример). Чудна ми е работава, а посебно чудна што Ленин е врти капа и си тера интерес и со едни и со други.