Најубав момент во мојот живот

Vespertine

The Ugly Duckling
Член од
22 септември 2009
Мислења
2.932
Поени од реакции
3.387
Имав и јас убави моменти.
Првиот точак, нинтендо, компјутер.
После имав моменти као војска и дешавките 2001/2002 тамо. Некои седенки у скопје кога живеев една година. Другар ми сега добар пријател од Ново лисиче и славење нова година по скопски улици и непрекидно пушење џоинт и пиење шток. Редовно идење на фестивали по 3-4-7 дена.
После бев среќен у друго време у друг период, кога повеќе бев по шуми него по градови, кога бев у беровски шуми со девојка ми бивша, кога спиев до волк, кога ме нападнаа 8 селски кучиња, се доближив до срна, мавав диви зајаци, рипав од високи карпи, правев засолниште на силен летен дожд.
Thats the way i roll!!!!

Член од
23 август 2008
Мислења
1.755
Поени од реакции
264
Ха! Баш вчера имав писмена по англиски на оваа тема и не ми текнуваше што да пишувам па напишав за некое маче што сум го спасила од улица и многу сум се радувала:pos2: А онака за озбилно стварно не знам точно кој момент од мојот живот ми бил најубав, можам само да кажам за период, а тоа дефинитивно е детството.

Simona k

speechless
Член од
22 март 2010
Мислења
29
Поени од реакции
3
Сум имала премногу убави моменти неможам да одвојам некој :pipi:

Член од
8 март 2012
Мислења
3.058
Поени од реакции
1.250
11.03.2003 Денот, кога добив братче, мислам дека ке полетав од среќа..Некогаш го мразам ама безнего е толку глупаво и ич не е весело...го мразам ама највеќе го сакам :love:

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906
Виена, забавниот парк ПРАТЕР, ЛУДИЛО!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Koa za prvpat go izdrkav u krevet.

Huzzy Gurl

Animal Lover
Член од
14 септември 2008
Мислења
307
Поени од реакции
128
Првата средба и првиот бакнеж со дечко ми.... Аххх ке го паметам моментот додека сум жива и назад!

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Сум имала неколку важни успеси досега, но никој од нив не ме натерал да се насмеам и да се осетам среќно и исполнето....... нешто фали..

Најсреќни моменти ми се кога ќе си седниме дома на ручек сите заедно, или кога ќе си пиеме кафе со мама!
Би додала кога си го зедов моето најголемо пријателче...моето кучуле, шо само тоа се радува ко ке влезам низ врата! :LOL:
За најубав момент, на тоа ќе можам да одговорам, одкако ќе ги искусам сите улоги.... на конец!

Член од
15 јули 2007
Мислења
15.677
Поени од реакции
8.109
Junior Eurovision 2005, Hasselt Belgium...аххх...времиња:vozbud:
Да не пееше ? :D

мене најак момент у животов мој ми е кога купив кучка Ротфајлер ,која премногу ме сакаше како втор газда ( прв газда татко ми ) ,сиротата умре од болки незна од што точно ,ама знам дека не беше парена со никој во животот и од тоа се разболе

Член од
20 септември 2011
Мислења
8.146
Поени од реакции
8.544
Кој ми бил најубав момент во животот?
Јас се држам до Латинската поговорка:
In secundis time, in adversis spera.
приближно: во среќата - плаши се, во несреќата - надевај се

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Едно неделно попладне, пред многу години, одев да ја земам од дома. Слегуваше по скалите од куќата, со црна коса фатена во пунџа, во летно фустанче. Најубавата девојка на светот...

Kajgana Shop

На врв Bottom