Најубав момент во мојот живот

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
Најубав момент...хм..има многу.Можеби кога една девојка во осмо ми изјави љубов.Веројатно не е не беше најубав пошто бев премногу срамежлив да го искористам тоа.Имам повеке убави моменти и смирени конверзации со мајка ми во кои сум уживал.Неможам да мислам натаму сега,ме мрзи.

Член од
16 август 2007
Мислења
96
Поени од реакции
15
koga otvoriv oci u 11 na 08.08.2007 i prva rab so ja vidov bese negovoto lice a sekunda potoa dobiv baknez posle koj sledese najslatko kafe....I SE TOA SO COVEKOT NA MOJOT ZIVOT!

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Koga mi se rodi kjerkata. heheheh se zezam. Neam nekoj najubav moment. Ili imam ama nemozam da odvojam. U sekoj slucaj ne mi tekinja sega.

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.707
Поени од реакции
13.379
некаде пред 5 години - брат ми кога се врати од САД. Многу беше царско. Јадевме сарма насреде јуни месец :pos:

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
koncertot na iron maiden u belgrad , posle 10 godini cekanje za da gi vidam u zivo ... pominav 2 saati u najgolemoto ludilo sto sum go osetil do sega ... i uste se ezam koa ke pomislam deka go vidov Steve Harris na 10 metri od mene ...
и како тоа да не те видов лол:pos2:......преубаво беше....:pipi:

инаку...за еден таков момент неможам да се одлучам.....од кога ја спознав среќата секој момент ми е најубав....извинете на мојата неодлучливост:toe:

зунза

Модератор
Член од
27 јануари 2006
Мислења
3.301
Поени од реакции
59
Во принцип тие моменти сум ги поминувала во кругот на семејството,највеќе со брат ми кој навистина ретко доаѓа дома.
Ќе го оддвојам моментот кога последен пат дојде во лето и после ручекот сите 4-ца се тупнавме на големиот кревет во спалната и дремевме,разговаравме и се смеевме ко луди сите заедно. :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Убаво кажаа погоре дека е тешко да се издвои еден момент. Сите оние примери со бакнеж, седење на клупа, шепотење и сличните на нив не знам како може да ги одвојувате. Тоа е минливо и понатаму во животот истото ќе се случува со друга личност која ќе запечати во вашето сеќавање дека дошол посреќен момент од тој што сте го помнеле до тогаш.
За мене најсреќен момент е оној кој со неговото случување оставил трага и ден денес го чувствувам. Значи, нешто што трае и ти ја исполнува душата секогаш кога барем со ситница ќе бидеш асоциран на него. Не морав да копам со мислите низ минатото за да одделам еден. Го издвојувам раѓањето на брат ми и кога не знаев што да правам побрзо со себе од среќа. Тој момент ме прави среќна и денес кога имам можност да го пратам неговото растење, созревање и градење како личност.
Муабетот ми е дека не е нешто што утре ќе го заменам со друго.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
20.04.2007 год...прекрасно...ме исполнува тој момент...:pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Сум имала прекрасни моменти во мојот живот,моменти кои ќе ги памтам целиот мој живот.
Но,ако треба да одвојам еден,мислам дека тоа би бил денот кога се запознав со татко ми.

PoisonGrl

~Malo crveno~
Член од
8 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
2
Ќе ги повторам сите што кажаа дека тешко е да се одвои еден најубав момент.
Единствениот момент што знам сигурно дека ми беше совршен беше на еден час по хемија (верувале или не) кога сфатив дека од таа гледна точка се е супер! Прилично иронично е што од идниот ден многу работи почнаа да се комплицираат. :toe:

Член од
24 август 2007
Мислења
52
Поени од реакции
0
03.07.2004. momentot koga se vidov so brat mi i tatko mi po dolgo vreme razdvoenost .. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
21.08.2007 - Најдобра пливачка на Р.Македонија за сезоната 2006/07.

Lost Angel

Машко сум, конечно.
Член од
28 јуни 2007
Мислења
417
Поени од реакции
21
Моментот кога ги кажав и слушнав двата најубави збора на светот од личноста која донесе пеперутки во мојот живот...
Тоа беше момент кога збореа нашите души...

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
денеска накај 16часот ке ми биде најубавиот момент од мојот живот :wink:

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
19.05.2007 - Несакам да звучам патетично. но дефинитивно тоа е денот кога го запознав. Го ставам како најубав затоа што благодарение на него, од тогаш - навака секој момент ми е најубав.

Kajgana Shop

На врв Bottom