Најубав момент во мојот живот

Buterfly

*Just Fabulous*
Член од
4 јули 2006
Мислења
4.616
Поени од реакции
114
Па не би можела да одвојам, зашто или имало премногу лоши моменти во мојот живот што ги покриваат добрите. Или пак има многу убави моменти и сите се на некој начин посебни и не би можела да издвојам. Еве последен мој најубав момент ми беше мојот роденден ама пак не е оној најубавиот.

Член од
19 март 2007
Мислења
6.574
Поени од реакции
163
Еден најубав момент не можам да извадам, ама еден најспецијален можам ... кога се родив :)

Dark Angel

Unfaithfull to life...
Член од
14 јули 2006
Мислења
1.081
Поени од реакции
6
Денес доживеав еден од најубавите моменти во мојот живот. :)

29 август 2007 (среда) - Почеток кон остварување на мојот најголем сон, заедно со мојата другарка, сестра Елена. Засекогаш ќе го паметам датумов, се надевам и ти. Те сакам.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Многу вечери кога сме биле заедно со оние коишто ми значат...знаат кои се тие

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Сето ова што време што поминало е кратко за да речам дека има некој толку посебено најубав момент во мојот живот. Она што го знам е дека треба да уживаме во времето поминато со семејството и пријателите, секој момент да го сметаме за најубав затоа што животот се чини прекраток за уживање. Затоа фала што постојам и живеам, затоа што сум опкружена со прекрасни личности кои ми го прават убав секој момент во животот...
Можеби некогаш ќе дознаам кој бил наубавиот момент во мојот живот, но никогаш нема да се вратам назад во времето за да го доживеам повторно. Затоа уживам во секој подарен момент тука...

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Кога ми кажаа оти нема да одам на полагање по математика и основи на електрониката. Исто така нема да го заборавам моментот кога се фатив со мојата девојка беше супер, летав до дома :vozbud:

mUv@ ThE DoGg

oLd ScHoOl PerSoN
Член од
29 септември 2005
Мислења
363
Поени од реакции
5
времето поминато со личноста што ја сакам и што ме сака, не можам да одберам, буквално секој ден е преубав и сум пресреќен, и сум горд што имам таква личност до мене

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Ух, тешкооооо..... Ама сепак мислам дека е тоа кога ми кажа дека ќе ме сака секогаш no matter what... Може некој ќе рече дека тоа може и со друг да ми се случи, ама не верувам.... Едноставно никој нема да може да го замени.... А и прва љубов не се заборава :pipi:

Член од
27 февруари 2007
Мислења
195
Поени од реакции
3
можи не е некој посебен момент ама за мене е,коа татко ми ми ја купи веспата,сигурно сум се почувствувала и поубо некогаш во животот ама барем на ова се сетив:)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
најубав момент...ехх многу ги има ама еве мислам дека можам да извадам еден од посебните...лежевме на креветот почнавме тепачка со перници летаа пердуви...потоа се бакнувавме...а потоа легнавме еден спроти друг се гушнавме и така нераздвоени 20мин..додека свири убава музика у позадина:pipi:

BAMARGERA

~Blaugrana~
Член од
18 декември 2005
Мислења
875
Поени од реакции
3
07.06.1987 - koa se rodiv...poso sum se rodil so papochna vrvca okolu vrat i mozelo za malce da ne pisuvam tuka :wink:

DonJas

Married and Happy
Член од
22 јуни 2008
Мислења
2.651
Поени од реакции
586
иначе мој најдобар момент.. освен тој коа се роди брат ми.. коа конечно се олеснивме со милото мое.. кој кого поише сака... и такаа....

Kajgana Shop

На врв Bottom