Најпотценети и најпреценети филмови на IMDb

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
Scent of a woman сметам дека мора да биде во онаа листа од 250 филма. Нз дали сум го кажал нештово порано. Комплетен филм ми е во секој поглед со добра поука и еден од најдобрите говори во филм ever.

Член од
5 април 2012
Мислења
8.152
Поени од реакции
8.946
Кој е подобар филм од овој поджарн, со камера која се тресе?
Не можам да ти кажам не сум гледал друг филм сличен на овој не е мој стил. Го погледнав поради препорака и така така. Мене приказната не ми се допадна а не тоа како е направен. Не можам да го ставам во групата ни на преценети ни потценети 7.1 е реално според мене иако јас му дадов 6

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Red 2 - потценет
Black Cadilac - потценет

Scirea

ZARDOZ
Член од
4 август 2010
Мислења
27.655
Поени од реакции
88.450
Machete... жити се, какво срање од филм, а има 6,7 оценка на ИМДБ. Абе 1,5 му е многу...
Филмот престанав да го гледам во првите пет минути... зошто?
Едноставно, Дани Трејо со неговата мачета влага во куќа полна со вооружени луѓе до заби, и сол ги прави...

Јас, и сите околу мене што го гледаа филмов (братучедите) реагираа вака...

Дефинитивно најлошо потрошени пет минути во мојот живот...(n)

Член од
26 октомври 2012
Мислења
2.535
Поени од реакции
3.362
White Vengeance филм во кој е опишан моралот ,љубовто ,почитта и верноста е оценет со 6.2 .Иако е кинески филмот е преубав и има неверојатно добра приказна за тогашниот живот . http://www.imdb.com/title/tt2102472/ Потценето до немај каде .
World War Z :facepalm: 7.1 IMDB на ова ни 1 не би му дал .

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.635
Поени од реакции
31.850
http://www.imdb.com/title/tt0329829/?ref_=nv_sr_2

Пожарникарот Сем. Шо бе 6.9? Мора над 7.5 да оди :D

То е тешка психа од цртан за деца. Тој е Тенант за деца, од полански Тенант да не дојди до забуна.

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
потценет
Heaven & Earth (1993)
има 6.7
од мене 7.7
филмов е неправедно у сенка на останатите попознати филмови на О. Стоун
извонредна биографска драма со преубава режија, интересна приказна, допадлив главен лик, и у ниеден момент не тапка у место иако трае 2 сата и кусур...

Dave

subcomandante
Член од
15 февруари 2008
Мислења
1.663
Поени од реакции
2.949
Lord of war [2005]

Ники прв пат го гледав во филм на времето во филм со онаа од Секс и градот (НЕ е СексОТ и градот, аман) што сите се палат сеа по нејзе (таму беше бомба). Дечкото одлично одигра, пошо самата улога беше портретирање на идиот (веројатно не ни глуми, туку самото му доаѓа). Ники е све само глумец не е, катастрофа - овој филм е жив доказ за тоа. Најстрашно е кога некоја прилично реална приказна ќе ја фати некој од оние глупи јенки режисери и кога ќе ја прилагоди на разбирањата на просечно интелигентната (ретардирана) американска публика. Распад на СССР, продажба на оружје што се произведувало во количини без усул, ама све тоа раскажано во еден многу глуп, смешен wannabe стил......Ајде, Итан Хок е во филмов, солиден глумец е, ама и не е нешто многу во филмов за да речеш го извадил....

Со оглед на тоа што е релативно веќе стар филм, верувам дека оценката се стабилизирала (т.е нема да варира многу) 7..6. - абе не ме ј**и.....меѓу 1,2 и 1,4 од мене....мислам дека и зборот преценет е слаб за да ја опишеш оценката на имдб.......и следен пат ни да ме части некој за во кино или гага на тв не гледам филм со Кејџ.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.923
Поени од реакции
41.895

Kajgana Shop

На врв Bottom