овој е од бендот гарант се регистрирал само за да се оправда1234
emichka ili kikichka
moze tebe da ne ti se svigja ama pesnata beshe hit na mesecot na sky radio i hit na nedelata na mnogu drugi radia taka da toa moze da e tvoe mislenje i ti da si komentirash za sebe ... Pozdrav:helou:
И гарант е гитаристА на бендотовој е од бендот гарант се регистрирал само за да се оправда
Сашко и Гораст како го зафркаваат за песнава.:pos2::pos2:РОДЕНДЕН-Маријан Стојаноски.
Коментар за песнава не е потребен:kesa:
Типов има песна и за покојниот претседател Борис Трајковски.Од неограничениот избор од нашата музичка ризница, во моментов ми текна на господин Кенан Таировски и неговиот богат опус.
Еве нешто него. Уживајте :smir:
Ууууф ама ни објасни која песна треба да ја најдеме, ептен се помачи да не се умори додека ни објаснуваше а ти се смачи Најди го насловот на песната според текстот, немам поим за која песна збориш, ова ти е исто ко да ти речам да а бараш песната тина нана нана на са са глупо е нели?! или пробај објасни ја песната или спотот, инаку нема смеење туу бре што зезнат си бил ме изнамачи бре цел ден мислам која песна е поиграј си малку со гугл, гугл чуда правиИма една песна што ја пуштаа на К-15 телевизија.
Незнам кој е пејачот, а за песната мислам дека се вика „Како ролинг стоун“ или слично.
Музиката е чист плагијат (страшно потсеќа на „All right now“ од Free), а текстот е едноствно смешен.
Ако ја има негде на интернет молам ставете линк, сакам да се посмеам малку.
Тууууууууууу бреееее.Ууууф ама ни објасни која песна треба да ја најдеме, ептен се помачи да не се умори додека ни објаснуваше а ти се смачи Најди го насловот на песната според текстот, немам поим за која песна збориш, ова ти е исто ко да ти речам да а бараш песната тина нана нана на са са глупо е нели?! или пробај објасни ја песната или спотот, инаку нема смеење туу бре што зезнат си бил ме изнамачи бре цел ден мислам која песна е поиграј си малку со гугл, гугл чуда прави
Надица Богеска - Фатална девојка; Татјана Лазаровска - Љубовна азбука, оној типот од Припор, а на Драган Вучиќ цело творештво има доста лоши песни, ама не сме ко србиве и ко татариве, фала Богу!
еве повелете најлошата песна и убедливо најлошиот спот од Сузе а.к.а Lady Gaga слушнете ја