Најлоши македонски песни

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Од неограничениот избор од нашата музичка ризница, во моментов ми текна на господин Кенан Таировски и неговиот богат опус.
Еве нешто него. Уживајте :smir:

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
1234

emichka ili kikichka
moze tebe da ne ti se svigja ama pesnata beshe hit na mesecot na sky radio i hit na nedelata na mnogu drugi radia taka da toa moze da e tvoe mislenje i ti da si komentirash za sebe ... Pozdrav:helou:
овој е од бендот гарант се регистрирал само за да се оправда :)

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
РОДЕНДЕН-Маријан Стојаноски.
Коментар за песнава не е потребен:kesa:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Оваа сега што ќе не претставува на евровизија.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.940
Поени од реакции
12.534
Ненаситен чинам се вика од М. Стојаноски - одлична е за повраќање, за олеснуење хахаах

Pl.

Pl.
Член од
16 јули 2009
Мислења
566
Поени од реакции
62
Огин и пламен
и
Ќе пијам, ќе лумпувам :kesa: :tapp: Гоце Арнаудов

Македон91

Благородник
Член од
21 јануари 2009
Мислења
2.134
Поени од реакции
120
Од неограничениот избор од нашата музичка ризница, во моментов ми текна на господин Кенан Таировски и неговиот богат опус.
Еве нешто него. Уживајте :smir:

Типов има песна и за покојниот претседател Борис Трајковски.

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.404
Поени од реакции
5.957
Ќе те ќарам, ќе те збарам :pos::pos::pos:

Picasso`

Schizophrenic!
Член од
26 јануари 2007
Мислења
4.149
Поени од реакции
197
Сељските...

Пресудувам, СМРТНА КАЗНА!

Коловрт

Озимандија
Член од
12 април 2010
Мислења
4.015
Поени од реакции
9.165
Има една песна што ја пуштаа на К-15 телевизија.
Незнам кој е пејачот, а за песната мислам дека се вика „Како ролинг стоун“ или слично.
Музиката е чист плагијат (страшно потсеќа на „All right now“ од Free), а текстот е едноствно смешен.

Ако ја има негде на интернет молам ставете линк, сакам да се посмеам малку.

H

HITCH

Гостин
Има една песна што ја пуштаа на К-15 телевизија.
Незнам кој е пејачот, а за песната мислам дека се вика „Како ролинг стоун“ или слично.
Музиката е чист плагијат (страшно потсеќа на „All right now“ од Free), а текстот е едноствно смешен.

Ако ја има негде на интернет молам ставете линк, сакам да се посмеам малку.
Ууууф ама ни објасни која песна треба да ја најдеме, ептен се помачи :pos: :pos: :pos: :pos: да не се умори додека ни објаснуваше а ти се смачи :pos: :pos: :pos: Најди го насловот на песната според текстот, немам поим за која песна збориш, ова ти е исто ко да ти речам да а бараш песната тина нана нана на са са :pos: :pos: :pos: глупо е нели?! или пробај објасни ја песната или спотот, инаку нема смеење :toe: туу бре што зезнат си бил :pos: ме изнамачи бре цел ден мислам која песна е :pos: :pos: :pos: поиграј си малку со гугл, гугл чуда прави :pos:

Надица Богеска - Фатална девојка; Татјана Лазаровска - Љубовна азбука, оној типот од Припор, а на Драган Вучиќ цело творештво :pos: :pos: :pos: има доста лоши песни, ама не сме ко србиве и ко татариве, фала Богу!
еве повелете најлошата песна и убедливо најлошиот спот од Сузе а.к.а Lady Gaga слушнете ја :pos: :pos: :pos:

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.215
Поени од реакции
941
Ууууф ама ни објасни која песна треба да ја најдеме, ептен се помачи :pos: :pos: :pos: :pos: да не се умори додека ни објаснуваше а ти се смачи :pos: :pos: :pos: Најди го насловот на песната според текстот, немам поим за која песна збориш, ова ти е исто ко да ти речам да а бараш песната тина нана нана на са са :pos: :pos: :pos: глупо е нели?! или пробај објасни ја песната или спотот, инаку нема смеење :toe: туу бре што зезнат си бил :pos: ме изнамачи бре цел ден мислам која песна е :pos: :pos: :pos: поиграј си малку со гугл, гугл чуда прави :pos:

Надица Богеска - Фатална девојка; Татјана Лазаровска - Љубовна азбука, оној типот од Припор, а на Драган Вучиќ цело творештво :pos: :pos: :pos: има доста лоши песни, ама не сме ко србиве и ко татариве, фала Богу!
еве повелете најлошата песна и убедливо најлошиот спот од Сузе а.к.а Lady Gaga слушнете ја :pos: :pos: :pos:

Тууууууууууу бреееее.

Kajgana Shop

На врв Bottom