овој е од бендот гарант се регистрирал само за да се оправда1234
emichka ili kikichka
moze tebe da ne ti se svigja ama pesnata beshe hit na mesecot na sky radio i hit na nedelata na mnogu drugi radia taka da toa moze da e tvoe mislenje i ti da si komentirash za sebe ... Pozdrav:helou:
И гарант е гитаристА на бендотовој е од бендот гарант се регистрирал само за да се оправда![]()
Сашко и Гораст како го зафркаваат за песнава.:pos2::pos2:РОДЕНДЕН-Маријан Стојаноски.
Коментар за песнава не е потребен:kesa:
Типов има песна и за покојниот претседател Борис Трајковски.Од неограничениот избор од нашата музичка ризница, во моментов ми текна на господин Кенан Таировски и неговиот богат опус.
Еве нешто него. Уживајте :smir:
Ууууф ама ни објасни која песна треба да ја најдеме, ептен се помачиИма една песна што ја пуштаа на К-15 телевизија.
Незнам кој е пејачот, а за песната мислам дека се вика „Како ролинг стоун“ или слично.
Музиката е чист плагијат (страшно потсеќа на „All right now“ од Free), а текстот е едноствно смешен.
Ако ја има негде на интернет молам ставете линк, сакам да се посмеам малку.
Тууууууууууу бреееее.Ууууф ама ни објасни која песна треба да ја најдеме, ептен се помачи![]()
![]()
![]()
да не се умори додека ни објаснуваше а ти се смачи
![]()
![]()
Најди го насловот на песната според текстот, немам поим за која песна збориш, ова ти е исто ко да ти речам да а бараш песната тина нана нана на са са
![]()
![]()
глупо е нели?! или пробај објасни ја песната или спотот, инаку нема смеење
туу бре што зезнат си бил
ме изнамачи бре цел ден мислам која песна е
![]()
![]()
поиграј си малку со гугл, гугл чуда прави
Надица Богеска - Фатална девојка; Татјана Лазаровска - Љубовна азбука, оној типот од Припор, а на Драган Вучиќ цело творештво![]()
![]()
има доста лоши песни, ама не сме ко србиве и ко татариве, фала Богу!
еве повелете најлошата песна и убедливо најлошиот спот од Сузе а.к.а Lady Gaga слушнете ја![]()
![]()