Unknown Artist
I reject your reality and substitute my own.
- Член од
- 16 ноември 2007
- Мислења
- 322
- Поени од реакции
- 15
Кој не го гледал "From Justin to Kelly" незнае што значи најлош/најглуп филм.
Чоек не знам што вкус имаш за филмови, ама болдираниов да го ставиш во најлоши и најглупави...:nesvest:Lady killers , Black Dahlia , Eternal sunshine of the spotless mind.
.....овој филм го ставам во оваа категорија зашто не е според мој вкус. Или не смее да не ми се свиѓа???? Ај молам без многу мрчење и солење памет!:smir:Чоек не знам што вкус имаш за филмови, ама болдираниов да го ставиш во најлоши и најглупави...:nesvest:
Не реков ја дека не смее да не ти се свиѓа......овој филм го ставам во оваа категорија зашто не е според мој вкус. Или не смее да не ми се свиѓа???? Ај молам без многу мрчење и солење памет!:smir:
jas bev fan na se so predznakot alien pa i predator.. ama poslednovo bese navistina loso.. glupav od poveke aspekti i definitivno so edno cudo flmski greski valjda ke se izvlecat so sledniotAlien vs Predator Reqiem: Поглупав филм здравје!!!
оууууууууу јеееееееее. поглуп филм здравје .... ебате куклата испоуби се живо. не се најде еден асален да ја згази или да ја рогне негде .....не знам дали имам постирано тука или некој го има спомнато филмот али..... СЕМЕТО НА ЧАКИ