Најлоши и најглупави филмови

Unknown Artist

I reject your reality and substitute my own.
Член од
16 ноември 2007
Мислења
322
Поени од реакции
15
Кој не го гледал "From Justin to Kelly" незнае што значи најлош/најглуп филм.

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Lady killers , Black Dahlia , Eternal sunshine of the spotless mind.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.625
Поени од реакции
59.481
Нема ништо чудно што го ставил во најлоши. Еднаш пишував за типот на филмови: “или ги обожаваш-или ги мразиш“. Да не се повторувам сега ме мрзи, ама
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) е дефинитивно еден од нив. Повеќето филмомани го сакаат, затоа има и висока оцена. Јас сум во помалата група, оние на кои овој филм воопшто не им се допадна. Убава замисла, лошо остварување.

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
Едно е да не ти се допадне, друго е да го ставиш во најглупи. На пример мене 300 ми беше безвезарија, ама пак нема да го ставам во најглупи.

Член од
1 јули 2006
Мислења
853
Поени од реакции
84
не знам дали имам постирано тука или некој го има спомнато филмот али..... СЕМЕТО НА ЧАКИ :pov:

Pravnice

The Don
Член од
15 ноември 2007
Мислења
2.462
Поени од реакции
1.433
Чоек не знам што вкус имаш за филмови, ама болдираниов да го ставиш во најлоши и најглупави...:nesvest:
.....овој филм го ставам во оваа категорија зашто не е според мој вкус. Или не смее да не ми се свиѓа???? Ај молам без многу мрчење и солење памет!:smir:

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
King of California..значи толку глупав филм па незнам.
Небаре некој аматер го праел....

fantom y

Fuck OFF!
Член од
27 јануари 2008
Мислења
253
Поени од реакции
12
Alien vs Predator Reqiem: Поглупав филм здравје!!!

Член од
3 декември 2007
Мислења
2.681
Поени од реакции
182
.....овој филм го ставам во оваа категорија зашто не е според мој вкус. Или не смее да не ми се свиѓа???? Ај молам без многу мрчење и солење памет!:smir:
Не реков ја дека не смее да не ти се свиѓа. :)

Ја како што ја сфаќам темава треба да се ставаат филмови што се ептен дебилни, глупи, што ни самиот режисер не знаел што сака да каже, што немаат никаква смисла, што немаат ни ф од филм, а не да ставаме филмови што не ни се свиѓаат, затоа така реагирав.

Aj батали, нема врска, не дека толку се потресов :) :smir:

Mad Maxx

SSG3000
Член од
4 мај 2005
Мислења
1.235
Поени од реакции
64
Scary Movie 4,го прекинав у првите 5 мин,некако ептен антипатичен ми дојде.

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305
не знам дали имам постирано тука или некој го има спомнато филмот али..... СЕМЕТО НА ЧАКИ :pov:
оууууууууу јеееееееее. поглуп филм здравје .... ебате куклата испоуби се живо. не се најде еден асален да ја згази или да ја рогне негде .....

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Е вака батиња....глеам се карате горе кој бил најглуп и тралала и критериум за најлош е кога незнаел шо да праи режисерот со камерата шо му стоела дома па изрежирал филм.....

Епа еден од тие...а мислам и дека не постои поглуп и полош од filmot Michael Clayton...со Џорџ Клуни во главната улога....а мислам дека е номиниран и за оскар со таа улога...

п.с Немој да ве лажел ѓаволот да губите скапоцено време за филмов кој трае 2саата!!! :uvo:

:wink:

Акаша

Hydra
Член од
28 мај 2006
Мислења
1.684
Поени од реакции
128
Новиов филм со Памела Андерсон, ептен глуп, најглуп!

Kajgana Shop

На врв Bottom