Најлоши и најглупави филмови

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Кој не го гледал "From Justin to Kelly" незнае што значи најлош/најглуп филм.

Lady killers , Black Dahlia , Eternal sunshine of the spotless mind.

Нема ништо чудно што го ставил во најлоши. Еднаш пишував за типот на филмови: “или ги обожаваш-или ги мразиш“. Да не се повторувам сега ме мрзи, ама
b.gif
Eternal Sunshine of the Spotless Mind (2004) е дефинитивно еден од нив. Повеќето филмомани го сакаат, затоа има и висока оцена. Јас сум во помалата група, оние на кои овој филм воопшто не им се допадна. Убава замисла, лошо остварување.

Едно е да не ти се допадне, друго е да го ставиш во најглупи. На пример мене 300 ми беше безвезарија, ама пак нема да го ставам во најглупи.

не знам дали имам постирано тука или некој го има спомнато филмот али..... СЕМЕТО НА ЧАКИ :pov:

Чоек не знам што вкус имаш за филмови, ама болдираниов да го ставиш во најлоши и најглупави...:nesvest:

.....овој филм го ставам во оваа категорија зашто не е според мој вкус. Или не смее да не ми се свиѓа???? Ај молам без многу мрчење и солење памет!:smir:

King of California..значи толку глупав филм па незнам.
Небаре некој аматер го праел....

Alien vs Predator Reqiem: Поглупав филм здравје!!!

.....овој филм го ставам во оваа категорија зашто не е според мој вкус. Или не смее да не ми се свиѓа???? Ај молам без многу мрчење и солење памет!:smir:

Не реков ја дека не смее да не ти се свиѓа. :)

Ја како што ја сфаќам темава треба да се ставаат филмови што се ептен дебилни, глупи, што ни самиот режисер не знаел што сака да каже, што немаат никаква смисла, што немаат ни ф од филм, а не да ставаме филмови што не ни се свиѓаат, затоа така реагирав.

Aj батали, нема врска, не дека толку се потресов :) :smir:

Scary Movie 4,го прекинав у првите 5 мин,некако ептен антипатичен ми дојде.

не знам дали имам постирано тука или некој го има спомнато филмот али..... СЕМЕТО НА ЧАКИ :pov:

оууууууууу јеееееееее. поглуп филм здравје .... ебате куклата испоуби се живо. не се најде еден асален да ја згази или да ја рогне негде .....

Е вака батиња....глеам се карате горе кој бил најглуп и тралала и критериум за најлош е кога незнаел шо да праи режисерот со камерата шо му стоела дома па изрежирал филм.....

Епа еден од тие...а мислам и дека не постои поглуп и полош од filmot Michael Clayton...со Џорџ Клуни во главната улога....а мислам дека е номиниран и за оскар со таа улога...

п.с Немој да ве лажел ѓаволот да губите скапоцено време за филмов кој трае 2саата!!! :uvo:

:wink:

Новиов филм со Памела Андерсон, ептен глуп, најглуп!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom