Најлоши возачи по скопските улици?

Најлоши возачи по скопските улици?

• Копиљаците на скутери

Гласови: 97 17,0%
  • Штипјаните

Гласови: 37 6,5%
  • Таксистите

Гласови: 135 23,7%
  • Децата со тазе возачка

Гласови: 59 10,4%
  • Тетките со југовци

Гласови: 77 13,5%
  • Плавушите со џипови

Гласови: 110 19,3%
  • Возачите на автобуси

Гласови: 33 5,8%
  • Тетовчани

Гласови: 24 4,2%
  • Сите од Бит-пазар до Чаир

Гласови: 160 28,1%
  • Не сум од Скопје и ич не ме боли кој како вози :)

Гласови: 121 21,2%

• Вкупно гласачи
    570

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Најлоши возачи? Јас мислам дека се пешаците.:)
Зошто?
Очигледно можеби затоа што мислат дека ако се пешаци имат предност пред сите. Пред некој ден си возам накај афтокоманда пред Алкалоид со брзина од 80-100км/ч, и се беше мирно, немаше пешаци кои чекат да поминат, и како се доближувам на тоа место намалувам брзина, знаев дека може некој да улета и оп одеднаш еден селјак да фати афтобус трча ко луд(спринт) од спротивната страна и нит гледа нит ништо, за малку ќе го плеснав по земја, фала богу бев подготвен на таква ситуација и успеав одма да намалам брзина. И откако спаси жива глава мочкото, ја веќе намалив на 10-20 и кога гледам на ретровизорот се дере ко луд, бев со моите во колата инаку ќе му излезев да му покажам малку култура, и да и давам малку лекции по боречки вештини:icon_lol: .

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Најлоши возачи? Јас мислам дека се пешаците.:)
Зошто?
Очигледно можеби затоа што мислат дека ако се пешаци имат предност пред сите. Пред некој ден си возам накај афтокоманда пред Алкалоид со брзина од 80-100км/ч, и се беше мирно, немаше пешаци кои чекат да поминат, и како се доближувам на тоа место намалувам брзина, знаев дека може некој да улета и оп одеднаш еден селјак да фати афтобус трча ко луд(спринт) од спротивната страна и нит гледа нит ништо, за малку ќе го плеснав по земја, фала богу бев подготвен на таква ситуација и успеав одма да намалам брзина. И откако спаси жива глава мочкото, ја веќе намалив на 10-20 и кога гледам на ретровизорот се дере ко луд, бев со моите во колата инаку ќе му излезев да му покажам малку култура, и да и давам малку лекции по боречки вештини:icon_lol: .
:pos::pos::pos::pos::pos::pos: Комедија си.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.799
Поени од реакции
30.667
Абе бриши анкетата од вас Скопјаните нема полоши возачи and that's a fact.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
кој ти даде тебе возачка бре?
у населено место не се вози 80-100 км/ч.
Е не, да не сакаш 20км/ч на трета лента. Претпоставувам дека си некоја тетка со југо, па мислиш дека ако возиш 20 супер си, а дека во собраќајот си направил хаос ич не гледаш на ретровизор. И друг пат прочитај убаво, немој ти да ми кажеш мене кој ми дал возачка, добро?

:pos::pos::pos::pos::pos::pos: Комедија си.
Ти кога ќе положиш и ќе добиеш возачка дозвола, дојди тука коментирај. До тогаш комедија можеш да видиш само кај твоите дома.(y)

Струмикс

Еден...не го знаеш!
Член од
9 декември 2005
Мислења
13.811
Поени од реакции
3.346
80-100 Автокоманда кај Алкалоид... супер....

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.479
Поени од реакции
7.950
80-100 Автокоманда кај Алкалоид... супер....
И јас обично со таа брзина таму. Многу мерак ми се праи кога ќе нагазиме неколку коли 100ка во колона.
Многу почесто ми се случува како пешак да поминувам таму, и кога ќе видам дека иде колона си се повлекувам. Знам дека овие што возат 100ка ќе поминат додека да трепнам и после ги чекам минута-две тетките што возат по 40 во трета лента.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.499
Некој ден ваше дете може по топка да истрча така.....

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Е не, да не сакаш 20км/ч на трета лента. Претпоставувам дека си некоја тетка со југо, па мислиш дека ако возиш 20 супер си, а дека во собраќајот си направил хаос ич не гледаш на ретровизор. И друг пат прочитај убаво, немој ти да ми кажеш мене кој ми дал возачка, добро?

Ти кога ќе положиш и ќе добиеш возачка дозвола, дојди тука коментирај. До тогаш комедија можеш да видиш само кај твоите дома.(y)
Јас имам возачка другар. А ти? :pos:
Со 100 км ли се вози во град бе? Затоа и после згазен пешак, убиен пешак со кола. Кај си крив што возиш брзо па уште и си сакал да му излезеш да го тепаш. :( Јас колку толку ги почитувам знаците.

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
хотмаил. постот ти го оправдувам 50 50. еве зашто - се согласувам дека тоа пешаците летаат ко муви без глави и мислат дека ако стапнале на коловоз имаат право да поминат што за жал не е така па ги маваат ги газат и така натака.. а инаку не те оправудвам зашто си возел 80 на место кое е пропишаноп 50 да се вози. значи ти си возел 50% побрзо од дозволеното а за закочиш во место со 50 и со 80 не е исто нели? а вие другите не се правете многу паметни зашто сигурен сум дека и вие ако начекате да нема сообраќај ке стиснете барем 80 и немојте да ми докажувате дека не е така.

Член од
28 декември 2005
Мислења
29
Поени од реакции
2
Дефинитивно возилата со штипски таблици треба да се паркираат во Ченто или Маџари, а оттаму да користат автобуски превоз.
Така да тој дел на Скопје ќе биде многу среќен.
И дај рангирајте ги и Велешани затоа што само тие се полоши возачи од Штипјани .

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Хотмаил мислам дека е од тие Бит-Пазар Чаир категорија на возачи. Што пичат ориентална музика внатре, брчат и свиркаат по девојки, жени, баби и мали девојчиња зашто немаат појма што возраст е индивидуата од женски пол. Е такви се најлоши возачи. Битно е народ да ги види дека возат кола. Нема везе дека после може да ги гледаме по весници дека згазиле некој пешак. Битно се во Полат филм и пичат 9000 на саат по градов. Ај да не бидам толку со затворен ум, ете и таксисте се најлоши. Се паркираат каде што ни куче неможе да помине. Битно се паркирани и чекаат муштерии. Нема везе што позади нив пола Скопје му свирка и му колне до 7мо колено од Австралија, битно он си седи таму.

Член од
14 август 2008
Мислења
2.441
Поени од реакции
1.013
Па пешаците и имаат предност на пешачки.
--- надополнето: Dec 8, 2011 6:36 PM ---
Хотмаил мислам дека е од тие Бит-Пазар Чаир категорија на возачи. Што пичат ориентална музика внатре, брчат и свиркаат по девојки, жени, баби и мали девојчиња зашто немаат појма што возраст е индивидуата од женски пол. Е такви се најлоши возачи. Битно е народ да ги види дека возат кола. Нема везе дека после може да ги гледаме по весници дека згазиле некој пешак. Битно се во Полат филм и пичат 9000 на саат по градов. Ај да не бидам толку со затворен ум, ете и таксисте се најлоши. Се паркираат каде што ни куче неможе да помине. Битно се паркирани и чекаат муштерии. Нема везе што позади нив пола Скопје му свирка и му колне до 7мо колено од Австралија, битно он си седи таму.
:icon_lol:

Член од
29 јануари 2009
Мислења
61
Поени од реакции
24
Имав така “фино“ искуство со еден “господин“ сељак од Штип, што колата ми е сеуште во сервис (веќе 2 и пол месеци) затоа што близу до тоталка ме оштети. Дечкото стои во колона во десна лента пред кружен тек кај хотел Континентал и одеднаш му текнало да сврти пуна лева и да даде гас до даска и некако јас да возам во лева лента со 50 случајно така... Кај што ми ги “среди“ и двете врати, крилото, браникот, ретровизорот и оската на десно тркало па уште и ми вика “Дека глеаш бе ти??“ Или неговото Цитроен Ксантија е тенк или мојов Матиз е ептен ко од пластелин. Успеав некако да го довлечкам до осигурителна полиса да потпише дека е крив и коа отвори тоа возачката што да видам: 23 години, одзимана возачка 5 пати!!:pos:

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Имав така “фино“ искуство со еден “господин“ сељак од Штип, што колата ми е сеуште во сервис (веќе 2 и пол месеци) затоа што близу до тоталка ме оштети. Дечкото стои во колона во десна лента пред крижен тек кај хотел Континентал и одеднаш му текнало да сврти пуна лева и да даде гас до даска и некако јас да возам во лева лента со 50 случајно така... Кај што ми ги “среди“ и двете врати, крилото, браникот, ретровизорот и оската на десно тркало па уште и ми вика “Дека глеаш бе ти??“ Или неговото Рено Ксантија е тенк или мојов Матиз е ептен ко од пластелин. Успеав некако да го довлечкам до осигурителна полиса да потпише дека е крив и коа отвори тоа возачката што да видам: 23 години, одзимана возачка 5 пати!!:pos:
Човекот само за точак е. Штом 5 пати му била одзимана возачката. :pos::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom