hotmail
GiO
- Член од
- 1 февруари 2008
- Мислења
- 1.333
- Поени од реакции
- 426
Како прво ја не возам кола за пичење. Незнам кој ти даде тебе право да пишуваш тука за мене врз база на претпоставки, бидејќи нит ме знаеш нит знаеш како јас возам, и дали додека возам свиркам по девојки.Хотмаил мислам дека е од тие Бит-Пазар Чаир категорија на возачи. Што пичат ориентална музика внатре, брчат и свиркаат по девојки, жени, баби и мали девојчиња зашто немаат појма што возраст е индивидуата од женски пол. Е такви се најлоши возачи. Битно е народ да ги види дека возат кола. Нема везе дека после може да ги гледаме по весници дека згазиле некој пешак. Битно се во Полат филм и пичат 9000 на саат по градов. Ај да не бидам толку со затворен ум, ете и таксисте се најлоши. Се паркираат каде што ни куче неможе да помине. Битно се паркирани и чекаат муштерии. Нема везе што позади нив пола Скопје му свирка и му колне до 7мо колено од Австралија, битно он си седи таму.
Потоа нит сум од чаир нит спаѓам на таквата категорија. Но во тоа место, и да сакаш неможеш а да не стиснеш газ докај 80-100(само тетките го можат тоа, а да не стиснат). Имаш отворен пат почитуван господине, немаш раскрсници имаш прегледност и се. Но колку и да имаш прегледност кога некој сприnт ќе ти излезе на патот како да е на олимпијада, неможе а да не те испаши, и 30 да бидеш.
Едитирано од Џиш. Господин, никако поинаку.