- Член од
- 4 јануари 2015
- Мислења
- 1.151
- Поени од реакции
- 512
Кој каде сака си одиJa сум елитен човек и никад не идам у Дион.
Кој каде сака си одиJa сум елитен човек и никад не идам у Дион.
Јас пред кооперација одам, то е елитно место.Кој каде сака си оди
И во кооперација кај нас имат скапи вина и све.Е Дион е елитно место има скапи вина и све
Како може да биде елитно кога јас не идам таму?Е Дион е елитно место има скапи вина и све
Е немаЈас пред кооперација одам, то е елитно место.
И во кооперација кај нас имат скапи вина и све.
Па и ја не одам на сите елитни местаКако може да биде елитно кога јас не идам таму?
Па и ја не одам на сите елитни местаКако може да биде елитно кога јас не идам таму?
Подалеку од продавница по бел чорап и влечки не ќе да си појдена.Е нема
Автоматски споено мислење:
Па и ја не одам на сите елитни места
Автоматски споено мислење:
Па и ја не одам на сите елитни места
Не ја,туку тиПодалеку од продавница по бел чорап и влечки не ќе да си појдена.
е не, туку тиНе ја,туку ти
Тие не, туку ти
не.
Дион е елитно местоне.
ја сум елитен човек
а ти идеш по влечки до продавница
(или у Дион, сеедно)
Така мислиш, затоа што сметаш дека таму одат елитни луѓе и плус бил скап:Дион е елитно место
Па дион е скап а и гледам само елитни луѓе одат таму
Насловот е за места не за луѓе и да сум видела тие што живеат на високо,што имаат пари за било каде,за такви елитни места е тие ги сметам за елитаТака мислиш, затоа што сметаш дека таму одат елитни луѓе и плус бил скап:
Луѓе има многу, ама некои се елитни, а некои не се. Ти си видела како елитни луѓе идат во Дион, па за да не се збуниме и да не си играме расипан телефон, кажи ми што се според тебе елитни луѓе?
Што се облекуваат добро,елегантно,што имаат добри манири,што имаат бон тонНасловот е за места не за луѓе и да сум видела тие што живеат на високо,што имаат пари за било каде,за такви елитни места е тие ги сметам за елита