Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Сте го подзабораиле :D

tumblr_mz3vi4Xt2v1t4na3ao1_400.gif

robbie-wall-street.gif

Абе интересно е да гледаш пари, моќ, секс и дрога, не дека е не...ама кога тоа и само тоа го гледаш цели 3 саати, епа некаде околу вториот саат станува смртно досадно и со душа чекаш да заврши.
Што знам, мене ми беше топ, не ни ги осетив 3те саати. На пример Ревенант трае прилично исто па 235 пати проверував која минута е и идев у вц без да стиснам стоп. :D

Дап, зирнав и јас видеа ама Кинезиве во описот на тоа металното четче погоре напишале дека служи и за исправање, па си мислев некој да не знае за сигурно... Некој од професионалците, @kodus можеби ти ќе споделиш искуство?

Инаку @vedar си го линкал најевтиниот комплет од двете алатчиња - само не знам дали вреди да се купуваат за еднократна употреба... :)
Тоа на сликата @vedar што ја прикачи во суштина тоа е тоа....А дека треба мирна рака и живци..треба...и тоа треба

Тоа на сликата @vedar што ја прикачи во суштина тоа е тоа....А дека треба мирна рака и живци..треба...и тоа треба
Bi dodal i zastitni rakavici si bara za sekoj slucaj zasto posle montazata pokusavav od nadvoresnata edinica da otstranam nekoi topcenca od stiropor sto bea zaglaveni megju percata se zasekov od niv a ne ni primetiv t.e ne pritiskav mnogu pa mozam da zamislam ako ti lizne rakata preku niv onaka pod inercija sto ke se sluci..

Џимеј стварно си ги испуштил децава. :D
Revenant да ти е досаден, a Волкот да ти летни ко 5 минути. :pos::pos::pos::pos:
Некој има изгледа погрешна дефиниција за забава. :LOL:
Па ти си тој што има погрешна дефиниција за забава ваљда, што има забавно да го глеаш Лео 2:45 како се влече по снег, како се лигави и напиња од петни жили, преживувајќи 16 апокалипси и 2 цунамија.
Од друга страна го имаш Лео мултимилионер, фраер, пички, секс, дрога, рокенрол. :roker:

:D

Kodus, samo me interesira posto ako dobro svativ go imas alatcevo sto barem za mene e za pozdrav cisto radi profesionalnost na monter/serviser, ima li musterii za ceslanje i dali bi se zamaral so takva rabota ? :)

Последно уредено:
WHIRLPOOL INNER UNIT FRONT.jpg
WHIRLPOOL REMOTE IFEEL.jpg
Klimava e stara okolu 15godini mozda i jace i me iznenadi koga na daljinskovo vidov ifeel opcija..mislev toa e od ponovo vreme izum ama eve postoelo odavna..inace marka&model Whirlpool KFR-35G i znae bas toplo da zaduva..seushte :)
Stvarno znae nekoj od koga postoi taa iFeel opcija vo klimive? Mislam na mitsubishi izum e ama ne sum siguren..

The Last of the Mohicans не до толку добар како што се прави? Oсвен добро изработени битки, добриот саундтрак, не видов некој детали што би го издвоиле како ремек дело. Ми изгледа како просечна адаптација на една новела.

@vedar

Ххахха, иста како мојата клима, од кај ја ископа само. Незнаев дека ја има таа опција, ќе ја испробам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom