Abe ova e da ne poveruvas, go pisuva nekoj sto ete go cenam po dosta razumno napisani raboti na forumov, no so klimive si nacisto pogresno informiran, so ovie dve tvrdenja pod "tockita 2" i "pricina 2", gi doveduvas ludjevo vo zabuna.
Najstrasno e sto nekoj i navistina ce ti poveruva vo kazanoto. Vo "Pricina 1" i jas sum uveren deka e taka, vo "tocka 1" isto taka, no ostatokot e kriminal od tehnicko razmisluvanje. Nema sega jas da te ubeduvam deka pogresno razmisluvas, pa so naucni dokazi da te razuveruvam, tuku sakam da go zastitam ostatokot od forumdjiive od vakvi pogresni konstatacii i razmisluvanja. Isto taka nema da probam da gi razuveruvam onie sto vece ti poveruvale na kazanoto...... ednostavno preku glava mi e od tehnicki nepreciznosti, veruvanja vo "taka mi rece majstorot", praksata e povazna od naucnata teorijata (a tie siroti ne mozat edno bez drugo)...... Sto i da mi odgovoris ti kazuvam deka nema da vleguvam vo diskusii i razuveruvanja. Odime ponatamu, prifati go ova kako dobro namerna i prijatelska kritika, ama totalno ne si vo pravo.