Во 5-10 филмови за кои жалам што сум потрошил 3 часа![]()
Абе точно има досадни сцени, малце е развлечен но сепак е класика, за некоја година ќе го учат и студенти по филмска уметност како се прави едно ремек дело

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Во 5-10 филмови за кои жалам што сум потрошил 3 часа![]()
Абе точно има досадни сцени, малце е развлечен но сепак е класика, за некоја година ќе го учат и студенти по филмска уметност како се прави едно ремек дело![]()
Абе интересно е да гледаш пари, моќ, секс и дрога, не дека е не...ама кога тоа и само тоа го гледаш цели 3 саати, епа некаде околу вториот саат станува смртно досадно и со душа чекаш да заврши.Ако Волкот е досаден тогаш Спотлајт и Биг Шорт се последниот стадиум на депресија она пред самоубиство.![]()
Што знам, мене ми беше топ, не ни ги осетив 3те саати. На пример Ревенант трае прилично исто па 235 пати проверував која минута е и идев у вц без да стиснам стоп.Абе интересно е да гледаш пари, моќ, секс и дрога, не дека е не...ама кога тоа и само тоа го гледаш цели 3 саати, епа некаде околу вториот саат станува смртно досадно и со душа чекаш да заврши.
Гледај го Daddy's Home ако не ти е гледан, излезен е на убава снимка и е доста интересен. Не е премногу смешен али има јаки моменти.Туку пред некој ден барав комедија и ајде Sisters со Тина Феј ќе го гледам. Има оцена 6ка на имдб, факинг 6ка
А филмот е од лошо полошо, не знам Тинка што се ебава со вакви лајнарии. Се хајпнав за WTF да гго гледам у кино, али ваљда и тој ќе биде лош.![]()
Па ти си тој што има погрешна дефиниција за забава ваљда, што има забавно да го глеаш Лео 2:45 како се влече по снег, како се лигави и напиња од петни жили, преживувајќи 16 апокалипси и 2 цунамија.Џимеј стварно си ги испуштил децава.
Revenant да ти е досаден, a Волкот да ти летни ко 5 минути.
Некој има изгледа погрешна дефиниција за забава.![]()
Ој глеј си го Сашо у Драмски, да ти каже о пичке, дрога, рокенрол.Па ти си тој што има погрешна дефиниција за забава ваљда, што има забавно да го глеаш Лео 2:45 како се влече по снег, како се лигави и напиња од петни жили, преживувајќи 16 апокалипси и 2 цунамија.
Од друга страна го имаш Лео мултимилионер, фраер, пички, секс, дрога, рокенрол.
![]()
Вил Ферел ми е најантипатичен комичар ако може така да го кажам. Се што сум изгледал со него ми било крш. Така што филм со Ферел? Tnx, I'll passГледај го Daddy's Home ако не ти е гледан, излезен е на убава снимка и е доста интересен. Не е премногу смешен али има јаки моменти.
Иди глеј Бер ГрилсОј глеј си го Сашо у Драмски, да ти каже о пичке, дрога, рокенрол.
Вил Ферел ми е најантипатичен комичар ако може така да го кажам. Се што сум изгледал со него ми било крш. Така што филм со Ферел? Tnx, I'll pass![]()
Иди глеј Бер Грилс![]()