Најекономично греење и ладење

• Креатор на темата Креатор на темата Dr Zmigo
  • Време на започнување Време на започнување
Во врска со искривените перца на саќето (хитсинкот), секоја клима ги има и не се само од фабрика туку и при инсталација изгледа се дешаваат. Не се којзнае каков проблем, ама нервираат. Јас се мислам вакво нешто да си нарачам:

http://www.aliexpress.com/item/Air-...-Straightening-Cleaning-Tool/32539861432.html

Имал некој искуство со ваквите „чешли“, вршат работа?

Последно уредено:
Дап, зирнав и јас видеа ама Кинезиве во описот на тоа металното четче погоре напишале дека служи и за исправање, па си мислев некој да не знае за сигурно... Некој од професионалците, @kodus можеби ти ќе споделиш искуство?

Инаку @vedar си го линкал најевтиниот комплет од двете алатчиња - само не знам дали вреди да се купуваат за еднократна употреба... :)

Ако Волкот е досаден тогаш Спотлајт и Биг Шорт се последниот стадиум на депресија она пред самоубиство. :misticen:
Абе интересно е да гледаш пари, моќ, секс и дрога, не дека е не...ама кога тоа и само тоа го гледаш цели 3 саати, епа некаде околу вториот саат станува смртно досадно и со душа чекаш да заврши.

Сте го подзабораиле :D

tumblr_mz3vi4Xt2v1t4na3ao1_400.gif

robbie-wall-street.gif

Абе интересно е да гледаш пари, моќ, секс и дрога, не дека е не...ама кога тоа и само тоа го гледаш цели 3 саати, епа некаде околу вториот саат станува смртно досадно и со душа чекаш да заврши.
Што знам, мене ми беше топ, не ни ги осетив 3те саати. На пример Ревенант трае прилично исто па 235 пати проверував која минута е и идев у вц без да стиснам стоп. :D

Дап, зирнав и јас видеа ама Кинезиве во описот на тоа металното четче погоре напишале дека служи и за исправање, па си мислев некој да не знае за сигурно... Некој од професионалците, @kodus можеби ти ќе споделиш искуство?

Инаку @vedar си го линкал најевтиниот комплет од двете алатчиња - само не знам дали вреди да се купуваат за еднократна употреба... :)
Тоа на сликата @vedar што ја прикачи во суштина тоа е тоа....А дека треба мирна рака и живци..треба...и тоа треба

Тоа на сликата @vedar што ја прикачи во суштина тоа е тоа....А дека треба мирна рака и живци..треба...и тоа треба
Bi dodal i zastitni rakavici si bara za sekoj slucaj zasto posle montazata pokusavav od nadvoresnata edinica da otstranam nekoi topcenca od stiropor sto bea zaglaveni megju percata se zasekov od niv a ne ni primetiv t.e ne pritiskav mnogu pa mozam da zamislam ako ti lizne rakata preku niv onaka pod inercija sto ke se sluci..

Џимеј стварно си ги испуштил децава. :D
Revenant да ти е досаден, a Волкот да ти летни ко 5 минути. :pos::pos::pos::pos:
Некој има изгледа погрешна дефиниција за забава. :LOL:
Па ти си тој што има погрешна дефиниција за забава ваљда, што има забавно да го глеаш Лео 2:45 како се влече по снег, како се лигави и напиња од петни жили, преживувајќи 16 апокалипси и 2 цунамија.
Од друга страна го имаш Лео мултимилионер, фраер, пички, секс, дрога, рокенрол. :roker:

:D

Kodus, samo me interesira posto ako dobro svativ go imas alatcevo sto barem za mene e za pozdrav cisto radi profesionalnost na monter/serviser, ima li musterii za ceslanje i dali bi se zamaral so takva rabota ? :)

Последно уредено:
WHIRLPOOL INNER UNIT FRONT.jpg
WHIRLPOOL REMOTE IFEEL.jpg
Klimava e stara okolu 15godini mozda i jace i me iznenadi koga na daljinskovo vidov ifeel opcija..mislev toa e od ponovo vreme izum ama eve postoelo odavna..inace marka&model Whirlpool KFR-35G i znae bas toplo da zaduva..seushte :)
Stvarno znae nekoj od koga postoi taa iFeel opcija vo klimive? Mislam na mitsubishi izum e ama ne sum siguren..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom