ej овер а да ни кажеш која фирма ти го нуди тоа?P.Overdrive напиша:Да Гижо, месечно 50 гига.. до пред некое време беше без лимит.
Сега, имаш 1 мегабит до 50 гига, после тоа 256/128 до колку сакаш.
P.Overdrive напиша:Да Гижо, месечно 50 гига.. до пред некое време беше без лимит.
Сега, имаш 1 мегабит до 50 гига, после тоа 256/128 до колку сакаш.
Kako moze da te kradat ako nemas limit???Efro напиша:Nikad nemojte da zemete net bez limit...kradat
Од лимитотBuSaV напиша:Kako moze da te kradat ako nemas limit???
Od sto ke ti kradat???
Totalno pogresno svakanje za kablovksiot internet druze ... brzinite se po modem i ako provajderot pravilno ja koristi opremata nema ni da se pocustvuva zagusuvanje na linkovite makar i da imas 50 modemi vo ista zgrada[MkD]Scout напиша:а да ви кажам јас вака нешо..
Кабловскиот доста се исплака ако сте во кука..значи тие носат имегабитна конекција до вашата зграда и од таму ја делат на сите оние кои сакаат кабловски интернет..
е ај сеа видете дали вреди ако во ваша зграда имате најмалку 10 души кои во истиот момент ке побараат информација од интернет ке биде ли 1мегабитна?
Друже, ај објасни за правилно користење на опрема, за тие 50 модеми...Bidikov напиша:i ako provajderot pravilno ja koristi opremata nema ni da se pocustvuva zagusuvanje na linkovite makar i da imas 50 modemi vo ista zgrada
или нај нај најлошо 32/32 (WADSL)Bidikov напиша:Kaj TK limitot e 50 GB posle sto ides 256/128 do kraj na mesec ... kaj drugite e okolu 6-8-10-20 gb i posle ide ili 128/64 ili najloso 64/64 ...
грешка си ја сум праел муабет во 1 саат по полноќ.Acid напиша:Мт.нет имаат поддршка од 07:00 до 00:00 часот, немаат 24/7.
Иначе, најдобар пакет за цената и услугата е оној што го користам - WADSL.