Најдобри интернет Пакети!

Член од
3 март 2007
Мислења
23
Поени од реакции
0
Jas sum na kablovski i-net Kabelsat 128 kbps, bez limit download/upload seto za 1.000.- den mesecno... sakam da preminam na WADSL 512/10Gb... 1.280.- poradi brzinata... inaku simnuvam dnevno po cca 100-200 Mb... i surfam 6-7 saati! POMAGAJTE!

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Ај еве од мене нешо... Имам WADSL од он нет и камен е. Не ми треба брзина туку ми треба капацитет на download. А овај е 10 GB едноставно таман за мене. Во споредба со ADSL на мт- нет е побавен, плаќам речиси упола и имам речиси 3 пати повеќе download. Таман ми е.

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Mac)) напиша:
Сите што ќе кажат најдобра понуда ВАДСЛ...едноставно лажат :pos:

Као прво...техничка страна...2 години договор.
Као второ...512 кб даунлоад
Као трето...Константни паѓања од нет

Јас иначе сум на кабловски од Зора...денес ми го појачаа за ич пари

Сеа иам мегабит (даааа вистински мегабит не оние маркетинг срања со лагови) конекција со 5.5 гига трансфер

Даунлоад иде негде од 120 до 150 кб/с
Ај пиши нешшто повеќе за интернетот на Зора. цени, брзина, лимит, квалитет...

Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
ako ne prevzemat merki ke propadnat onnet koj gi trpi vaka zaostanaa

Член од
1 февруари 2007
Мислења
57
Поени од реакции
1
Луге телекабел и ништо повеке, 2mb без ограничувања, и тоа си плаќам месечно 1500 денари. Па видете вие што е ефтино!!!!

Член од
10 март 2007
Мислења
404
Поени од реакции
17
ama da bese toj telekabel malce porasprostanet po gradovive

bitchar

strike/neo-_8{
Член од
3 април 2007
Мислења
98
Поени од реакции
0
e daj kazete mi dali vredi da se stavi maxadsl so brzina 1024/256 Kbps i dali ke ima lag koa igras online kako na primer kanter i dota i dr??????????

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
bitchar напиша:
e daj kazete mi dali vredi da se stavi maxadsl so brzina 1024/256 Kbps i dali ke ima lag koa igras online kako na primer kanter i dota i dr??????????
Max adsl е со брзина 1536/256,секогаш имам интернет кога ми треба,ретко паѓа конекцијата,но има лимит од скапани 4 гигабајти,подобро не го земај,доколку имаш да дадеш 1800 денари за макс адсл подобро дај 200-300 денари + за адсл плус кој е 2 мегабита и има лимит од 10 гигабајти :smir:

bitchar

strike/neo-_8{
Член од
3 април 2007
Мислења
98
Поени од реакции
0
СпаЈдеР напиша:
Max adsl е со брзина 1536/256,секогаш имам интернет кога ми треба,ретко паѓа конекцијата,но има лимит од скапани 4 гигабајти,подобро не го земај,доколку имаш да дадеш 1800 денари за макс адсл подобро дај 200-300 денари + за адсл плус кој е 2 мегабита и има лимит од 10 гигабајти :smir:
lol 1800 den za 4 megabita are u fu**** crazy bolje ke se stavam kabelsksi odkolku da da go stavam ovoj a i plus sto paga kaj sea jas imam WiFi skapanica prava vi preporacuvam da ne go zemete iako e evtino 500 den za 1000 megabita sepak e tapa internetot paga na sekoi 5 min taka da ic nemoes da igras a pak da se konektiras barem 30 min ti trebaat a inace mene Mac mi rece mu zgolemile za ic cena 1 megabit dowload 256kb upload kako mi rece ne mi teknuje vazno e mn bolji i ic ne paga konekcija za razlika od WADSL I ON.NET.WIFI:tapp::tapp:MI IDE DA GI IZMLATA TIE OD ON NET

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
bitchar напиша:
lol 1800 den za 4 megabita are u fu**** crazy bolje ke se stavam kabelsksi odkolku da da go stavam ovoj a i plus sto paga kaj sea jas imam WiFi skapanica prava vi preporacuvam da ne go zemete iako e evtino 500 den za 1000 megabita sepak e tapa internetot paga na sekoi 5 min taka da ic nemoes da igras a pak da se konektiras barem 30 min ti trebaat a inace mene Mac mi rece mu zgolemile za ic cena 1 megabit dowload 256kb upload kako mi rece ne mi teknuje vazno e mn bolji i ic ne paga konekcija za razlika od WADSL I ON.NET.WIFI:tapp::tapp:MI IDE DA GI IZMLATA TIE OD ON NET
Се испобрка,1800 денари за 4 гигабајти трансфер на макс адсл,ти препорачувам адсл плус кој е 2100(со договор од 2 години),2 мегабитна конекција и 10 гигабајти лимит...но сепак,ако си од скопје можеш комотно да си ставиш кабловски интернет без лимит,тој сигурно е најдобриот :smir:

Sebastian

Too weird to live, too rare to die
Член од
26 јануари 2007
Мислења
606
Поени од реакции
9
bitchar напиша:
Оф топик: Друже, да стаеше бе, точка, запирка нешо :smir:. Не може човек да те разбере. :toe:

Kajgana Shop

На врв Bottom