Doc holidej
I'm your huckleberry!
- Член од
- 6 септември 2012
- Мислења
- 78
- Поени од реакции
- 52
Vidi nemoj pogresno da me svatis,jas vaka go definiram nacionalizmot,znaci ne onoj vo preterani i ekstremni usloviНационализмот не води кон ништо добро. Едно единствено добро неможам да најдам во таа појава/чувство/пропаганда, кој како го разбира. Ниту пак знам за земји на кои истиот им донел нешто добро. Само ти го затвара видикот и перспективата за некои други нешта. Што би рекла јас, те ограничува.
Ако некој знае нешто добро што го носи национализмот со себе, слободно нека го произнесе, баш ме интересира.
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
znam deka toj necini i licno jas ne se zamaram so nacionalizam,zasto toj gi otvora site glupavi akti i odnesuvanja na covekot zatoa sto e kakov takov napraven i sozdaden za da donesuva samo negativnosti,no nacinalnosta licno jas,samo jas ja gledam drugacje srceto mi e onamu kade sum roden,site spomeni neli..i ja sakam tatkovinata,no nesakam nekoj da gazi po nea i pluka,ne ja nesum nacionalist ja sum protiv nego,no ete loso e sto nacionalizmot e vo preterani granici...kako grcine poradi toa sto se takvi izgledaat ni pomalku ni poveke nego debilski...