Насилство и повредени на протестот во Скопје

Статус
Затворена за нови мислења.

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Доколку протестот е организиран од студенти што мајка бараа на него Милчин и Гелевски??

Член од
28 октомври 2005
Мислења
8.293
Поени од реакции
1.646
јас само што гледав вести на сител и можам д акажам дека ова што се случи е срмаота и за прв пат кога некој протестира во македонија се најде и друга страна да биде присутна на лице место што укажува дека се намерно повикани таму. А иначе секој има право да си го каже својот став а тие контра што беа им ги фрлаа натписите на жените и студенките кои беа повеќе. Знач итотално некултура на членови на вмро и можам да го окривам и поповите кои веќе одамна се изгубени и се умешани во политка а не го следат патот на господ исус христос.

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Ќе почнат сега едни према други да се пеналат, Мурто и Курто, намерно игнорирајќи го ставот на обичниот, непартискиот човек. Ними им одговара биполарност, и затоа секое дејствие макар на поединец мора да го „оценат, присвојат или осудат“.

Фала премиере што ги осудувате овие настани. Би ве замолил, наредниот пат, за некои други луѓе и други прилики, да пратите подобро обезбедување.
Еднакво, би сакал да знам како тоа АрхиБригада е проект на Мирослав Грчев, кога немате воопшто поим што пропагираме, кои се нашите ставови итн...

Или веќе знаевте за нас? :)

Упс, Сител.
Чао.
Солосоид низаеден ;) :D

Quark

brr,brr...zbrc
Член од
12 март 2008
Мислења
3.489
Поени од реакции
156
Доколку протестот е организиран од студенти што мајка бараа на него Милчин и Гелевски??
Ako protestot e organiziran od grupa studenti, ne znaci deka na istiot ne smeat da prisustvuvaat i drugi slobodni gragani koi imaat ist stav i gi podrzuvaat vo nivnata cel organizatorite. Milcin i Gelevski se gragani na R.M.

Mangavadu

пролетер
Член од
23 март 2009
Мислења
695
Поени од реакции
42
Треба некој и да диригира. Јасно е дека се судрија Сорос и Вмро на плоштадот. Ко и секогаш настрадал и некој невин.

Член од
2 април 2007
Мислења
394
Поени од реакции
13
Македонец на Македонец му е Македонец.
Да видам и да не вервам Албанци против Албанци да протестираат за изградба на некоја џамија.
Да разјасниме веќе еднаш:
Македонија - уставна демократија или
Македонија - национална држава?
А после ќе збориме дали Македонците или Албанците треба против верски објекти да стануваат.
Во западниот свет тој муабет е завршен во 18-от век.
Па сега ти види колку всушност сме ние назад!

Треба некој и да диригира. Јасно е дека се судрија Сорос и Вмро на плоштадот. Ко и секогаш настрадал и некој невин.
Подобро да не беа, но никој не може на никој да му забрани да присуствува на собир.
Се судрија студенти и попови.
Јас сум со студентите - имаа мирен протест.
Поповите дојдоа со своите следбеници и веднаш по студентите со крст по глава.
Среден век.Уште малку ќе сакаат да запалат некој.
Но тука се заебале.
Fun time is over , ако веќе не може демократски ќе се обрачунаме поинаку.

Член од
14 декември 2007
Мислења
3.271
Поени од реакции
708
nikoj ne spomnuva kako vcera Janko gi bucna podrzuvacite za izgradba na crkva da napravat kontra -protest ? :)

Zeng

Thinking inside the box
Член од
9 април 2008
Мислења
1.103
Поени од реакции
31
Не постои слободна и независна мисла, тоа го сакавте...............сега сркајте си од чорбата што си ја зготвите. Се едно кој е во право, а кој не.
Не постои нешто над вмро-дпмне или сдсм.:wink:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Многу јасно од твоја страна, потенцирана злоупотребата од моја страна. Ако ме сфаќаш зошто ги потенцирав зборовите, нема што понатака да се задлабочуваме кој е крив за денешниот епилог.
Брат, знам дека и да прднам некој може да го злоупотреби тоа и да му го стави во устата на Бичиклиски и Макрадули. Тој дел одамна ми е јасен. Прашање е шо ќе се направи околу тоа?

Граѓанска војна, државен удар или иселување?

Е јаден Серпико, дојде до дното.
Макрадули го бранеше твоето право на прес :)
(Макар, декларативно).

Од денес, ништо не е исто. Освен глупоста, нели...

ANTIPATER

of Macedon
Член од
8 јуни 2008
Мислења
1.181
Поени од реакции
44
Значи иницијативата на студенти по архитектура е злоупотребена од страна на соросидите.
Соросоидите ги искористиле убедувањата на студентите и ги искористиле истите за ди ги бијат своите битки.
Јас бев на протестот и гарнтирам дека луѓето што беа во "првите борбени редови"од контрапротестантите беа убедени дека протестантите се соросоиди,никој не знаеше дека се вмешани студенти.
Се на се и двете страни очигледно се изманипулирани.

CafeDelMar

Luminance
Член од
29 октомври 2007
Мислења
6.505
Поени од реакции
14.691
Протестот е организиран од сдс сигурно е ова 100% не се зезам

Од каде ти како 16 годишен ги имаш сите одговори?
Тотално слепило.
Воопшто не е битно кој стои од другата страна, генералниот проблем е против кој народ стојат тие?
Јас сепак мислам дека Кастро има замешано прсти.

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Од каде ти како 16 годишен ги имаш сите одговори?
Тотално слепило.
Воопшто не е битно кој стои од другата страна, генералниот проблем е против кој народ стојат тие?
Јас сепак мислам дека Кастро има замешано прсти.
Можеби има пријатели со енциклопедиски способности Пио бе :)

Генералниот проблем е
што
ретко кој
од контрапротестантските интернет поддржувачи
го осуди
НАСИЛСТВОТО.

Без оглед кој за што протестирал.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom