TurboCharger
КарамбатА
- Член од
- 17 јули 2009
- Мислења
- 398
- Поени од реакции
- 14
Јас ова го сакам, и некогаш ќе го имам )
и јас ќе го имам некогаш, кога ќе се осамостојам, може и малку помало ќе биде
Јас ова го сакам, и некогаш ќе го имам )
Ako znae nekoj da mi kaze sho materijalce e ovaaa beloto NA KRUGOT MISLAM ?Здраво на сите .Ја направив оваа тема бидејки ми текна интересна идеа
Тука ќе може да прашувате за нешто што сакате да направите за својот автомобил или да помагате некому.
На YouTube гледам има интересни туторујали како да направите
Пример:Angel Eyes,Флешери кој ке светат на различен начин и многу други интересни туторијали.Ако сака некој може да си стави туторијал...
еве едно клипче мислам дека многумина го имале гледано
ПА кој сака Ајде БУЈРУМ
Ako znae nekoj da mi kaze sho materijalce e ovaaa beloto NA KRUGOT MISLAM ?
Од венецијанерAko znae nekoj da mi kaze sho materijalce e ovaaa beloto NA KRUGOT MISLAM ?
Пластична не е стаклена.некој вид на стаклена прачка е колку што разбрав
Сите лади (освен 1200) имаат обртомер фабрички. Кого лажеш ти? А? Крали Марко е пиво...како можам да ставам обртометар на ладата, ако сака некој да ми објасни?
2101, 2105, a и Самара во некои постари модели немаат обртомер...може таква некоја има...Сите лади (освен 1200) имаат обртомер фабрички. Кого лажеш ти? А? Крали Марко е пиво...
ајде сега да објасниш што се има дешавано со обртомерот на веќе постоечкото место и зошто не работи.
2101 или 1200 нема обртомер, во сите останати треба да го има. И да го нема обртомерот, само табла од другиот ист модел што има и средена е маката.2101, 2105, a и Самара во некои постари модели немаат обртомер...може таква некоја има...
Бај д веј, од бобината ли земаше струја обртомерот?
Мислам дека самара нема обартометар до сеа немам сретнато.2101 или 1200 нема обртомер, во сите останати треба да го има. И да го нема обртомерот, само табла од другиот ист модел што има и средена е маката.
Инаку 3 жици доаѓаат до обртомерот за бензинските возила, +12 V (алтернатор), маса, и една од бомбината.
П.С. и 2104 (караван) нема2101 или 1200 нема обртомер, во сите останати треба да го има. И да го нема обртомерот, само табла од другиот ист модел што има и средена е маката.
Инаку 3 жици доаѓаат до обртомерот за бензинските возила, +12 V (алтернатор), маса, и една од бомбината.