Направи сам!

• Креатор на темата Креатор на темата Струмикс
  • Време на започнување Време на започнување
Јас ова го сакам, и некогаш ќе го имам :))

EngineTable.jpg

и јас ќе го имам некогаш, кога ќе се осамостојам, може и малку помало ќе биде

Здраво на сите .Ја направив оваа тема бидејки ми текна интересна идеа
Тука ќе може да прашувате за нешто што сакате да направите за својот автомобил или да помагате некому.
На YouTube гледам има интересни туторујали како да направите
Пример:Angel Eyes,Флешери кој ке светат на различен начин и многу други интересни туторијали.Ако сака некој може да си стави туторијал...

еве едно клипче мислам дека многумина го имале гледано

ПА кој сака Ајде БУЈРУМ :)
Ako znae nekoj da mi kaze sho materijalce e ovaaa beloto NA KRUGOT MISLAM ?

Прачката е она стапчето од венецијанки... треба да е полно (бидејќи има два модели полно и шупливо) и се загрева во рерна. Остатокот го знаете и сами :)

a kade moze da kupam jas takvo stapce dali nekoj znae

Ваљда кај некој ролетар или изработувач на венецијанки... сигурно има, што ако ти се скрши или загуби стапчето за отварање/затварање на венецијанките?

како можам да ставам обртометар на ладата, ако сака некој да ми објасни?

како можам да ставам обртометар на ладата, ако сака некој да ми објасни?
Сите лади (освен 1200) имаат обртомер фабрички. Кого лажеш ти? А? Крали Марко е пиво...

ајде сега да објасниш што се има дешавано со обртомерот на веќе постоечкото место и зошто не работи.

Сите лади (освен 1200) имаат обртомер фабрички. Кого лажеш ти? А? Крали Марко е пиво...

ајде сега да објасниш што се има дешавано со обртомерот на веќе постоечкото место и зошто не работи.

2101, 2105, a и Самара во некои постари модели немаат обртомер...може таква некоја има...
Бај д веј, од бобината ли земаше струја обртомерот?

2101, 2105, a и Самара во некои постари модели немаат обртомер...може таква некоја има...
Бај д веј, од бобината ли земаше струја обртомерот?
2101 или 1200 нема обртомер, во сите останати треба да го има. И да го нема обртомерот, само табла од другиот ист модел што има и средена е маката.

Инаку 3 жици доаѓаат до обртомерот за бензинските возила, +12 V (алтернатор), маса, и една од бомбината.

2101 или 1200 нема обртомер, во сите останати треба да го има. И да го нема обртомерот, само табла од другиот ист модел што има и средена е маката.

Инаку 3 жици доаѓаат до обртомерот за бензинските возила, +12 V (алтернатор), маса, и една од бомбината.

Мислам дека самара нема обартометар до сеа немам сретнато.

A шо ми текна од бобина струја ?!?!
Будала работа...

--- надополнето ---

П.С. и 2104 (караван) нема :)

Ако имаше немаше да прашвам како да ставам, имам лада 2104 и нема ако сакаш и слика ќе ставам да видиш дека нема. Сакам да наместам нешто како ова и некој ако знае каде можам да најдам ваков во Битола?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom