Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
Како прво не сум фан ни на Мзт,а уште помалку на Вардар,али споредба Фа со Комити е смешна бе луѓе. Комити се далеку пред Фа. Ај да оставиме навивање,бројка,али барем не се искомплексирани бе како Фа. До европското првенство и немав некое лошо мислење за нив,ама одкога го вреѓаа човекот што беше еден од најзаслужните за 4то место имам сосема поинакво мислење за нив. И друго со ова шкртањево на натписите на Комити е жива брука. Јас не сум видел Комити да шкртаат натписи на Фа,а вие шкртате и сега кој е искомплексиран? Затоа ке си останете маалска група која си живее во некој свој филм.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Saber Rider

Mozebi tebe licno ne, ali na tvojata grupa izgleda mnogu im preci.. Dobro za vas (mislam i opsto za navivackata scena) e sto sega sekoj znae sto e..

Mozebi i go sakaat, ali postarite ne se clenovi od navivackite grupi, revolucijata sto ja napravija aerodromci e za sekoja pofalba, mozebi od tamu poteknuva i omrazata kon natpisite "vardar" ili bilosto povrzeno so vardar, samo mzt mozebi im e filmot kojznae.. Sakaat da ja odrzuvaat okolinata cista :P nivni raboti..

Toa minato ve sledi uste.. Sakas priznaj ili ne voopsto ne me interesira nego vmro dlaboko vi e vlezena vo grupata, i golem del od vasite "postari" clenovi vi se aktivni vo taa partija.. Ne negiram deka i nasiot voxha e del od politicka partija, nego nikoj ne moze da ni se smee nam a TVRDAM deka na site grupi ima golem broj na politicki vojnici.. Pocnuvajki od vas, fa, pa za cpb i da ne zboruvame..

Moite voxhi imaat stapano i na tribina so grobari (ima i od tie i sto im vodele navivanje vo bivsa YU), Headhunters na Chelzi, i mnogu drugi tribini no toa ne gi pravi nivni navivaci.. Takvi vreminja bile..

Inaku cudno ne dobiv odgovor na poslednoto moe prasanje ? :)
Им пречи на поединци, исто како што и на нивни поединци им пречат графити стари со години.
Има запалени момци, а ради вакви ситни провокации од поединци ќе се створи некое ривалство кое нема да заврши убаво.
Јас лесно паѓам на провокации на пример :) Доволно е да видам некој да напишал под некоја статија некоја глупост и ми иде се да утепам :D Затоа постарите треба да си ги контролираат помладите членови, а не да ги буцкаат уште повеќе :)
Така двајца падобрнци од кај нас им сереа нешто на клип за прославата, одма беа предупредени од постарите и си ги затворија устите.

Колку си грешка за партиите :)
Во моментов тотално сме вон политика. Затоа и си плаќаме толкави казни.
Тоа дека постари членови се во партии вистина е, ама во моментов сме група со младо водство, тие постари членови си немаат никаква врска со одлуките на групата.

За последното, мојот став го знаеш.
Кажав дека кога ќе славиме нормално е дека нема да има казни. Бар досега не сум слушнал да сме добиле казна. Тогаш ми противречеа некој, али испадна дека сум бил во право :)
Е сега дали допрва ќе стигне кривична на стандардна адреса кај некои кои имаат досиеа и кои можеби не ни биле на мечот, останува да видиме.
Сепак мислам дека ќе ни опростат овојпат.

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Saber Rider

Toa se vasi raboti, tie taa podelba mozebi ja "razbrale pogresno" ili taka sakaa da ja razberat, si furat svoj film i dobro im odi, so zboruvanje u forum nisto ama bas nisto nema da postignete.. ne se muabeti za forum..

Site ja znaeme situacijata u vardar kakva e.. Site znaea od prvoto kolo od fuziranjeto so miravci deka ke stanete sampioni, toj plan veke bese javna tajna.. Ali da ne vleguvame na taa tema.. Poentata mi bese deka ni vie ne ste tolku daleku od politika kolku se praite.. Da ne navleguvam sega za evropskoto prvenstvo rakomet / kosarka... Znaes i sam so kakvi pari odea vasite clenovi.. A za deka nemaat vrska onie so odlukite na grupata malo morgen !

Epa drug pat pred da plukate pazete, moze taa plunka da paga u vase lice !

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896
Saber Rider

Toa se vasi raboti, tie taa podelba mozebi ja "razbrale pogresno" ili taka sakaa da ja razberat, si furat svoj film i dobro im odi, so zboruvanje u forum nisto ama bas nisto nema da postignete.. ne se muabeti za forum..

Site ja znaeme situacijata u vardar kakva e.. Site znaea od prvoto kolo od fuziranjeto so miravci deka ke stanete sampioni, toj plan veke bese javna tajna.. Ali da ne vleguvame na taa tema.. Poentata mi bese deka ni vie ne ste tolku daleku od politika kolku se praite.. Da ne navleguvam sega za evropskoto prvenstvo rakomet / kosarka... Znaes i sam so kakvi pari odea vasite clenovi.. A za deka nemaat vrska onie so odlukite na grupata malo morgen !

Форум е за муабети, па дури и за расчистувае на некои работи :)
Бар јас така го сваќам, а и не гледам некое карање во тоа, општо муабетење да се знае на што сме :)
Не се споменуваат ни имиња ни ништо...

Океј ти знаеш повеќе работи од нас за тоа кој решава во групата :D
Глупо е да збориме на таа тема кога не си запознаен. Дека сме биле фаворити, види ги коментарите на почетокот од сезоната во темата за Мак првенство, тогаш бевме само конкуренти за ЕВропа ЛОЛ
На европското во кошарка имаше карти за некои членови, на европското во Ниш КАРТИТЕ БЕА ОДБИЕНИ, и за секој нареден пат ќе бидат одбивани...

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Форум е за муабети, па дури и за расчистувае на некои работи :)
Бар јас така го сваќам, а и не гледам некое карање во тоа, општо муабетење да се знае на што сме :)
Не се споменуваат ни имиња ни ништо...

Океј ти знаеш повеќе работи од нас за тоа кој решава во групата :D
Глупо е да збориме на таа тема кога не си запознаен. Дека сме биле фаворити, види ги коментарите на почетокот од сезоната во темата за Мак првенство, тогаш бевме само конкуренти за ЕВропа ЛОЛ
На европското во кошарка имаше карти за некои членови, на европското во Ниш КАРТИТЕ БЕА ОДБИЕНИ, и за секој нареден пат ќе бидат одбивани...

Macka vi vodese navivanje na posledniot natprevar neli ? :D

Daj be ednaska bidi realen site znaevte deka vardar ke vi bide sampion !

Ali ipak imase vasi clenovi vo nis, so vasi obelezja, so pari na vlasta :)

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.896

1. Не.

2. Јас бев сигурен дека ќе бидеме шампиони пошто имавме убедливо најдобар тим а не дека не наместиле пошто нити имавме судискa помош нити па некој ни пуштил меч. Другите мислеа дека не сме биле достојни за титула :D

3.Имаше наши членови во Ниш, со наши обележја, но со сопствени средства :)

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
1. Не.

2. Јас бев сигурен дека ќе бидеме шампиони пошто имавме убедливо најдобар тим а не дека не наместиле пошто нити имавме судискa помош нити па некој ни пуштил меч. Другите мислеа дека не сме биле достојни за титула :D

3.Имаше наши членови во Ниш, со наши обележја, но со сопствени средства :)
1. ;)

2. Shkendija - vardar 0-1

3. Da znam..

Архивист

Ултрас
Член од
10 мај 2007
Мислења
2.926
Поени од реакции
608
1. ;)

2. Shkendija - vardar 0-1

3. Da znam..
Шкендија-Вардар наместењна. Дај не заебавај сеа и ти,директен конкуренѕ за титула ке му пушта на Вардар.
Да речеше Напредок-Вардар првата тоа да беше сомнителна,за други сомнителни незнам.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392

1- Jok.....

2 - Ај врти по форумов мислења од пред почетокот на сезоната.И види на колку утакмици сме имале судиска помош (0).

3 - Цела Македонија беше во Ниш...... :/

Член од
18 јули 2009
Мислења
6.774
Поени од реакции
6.569

1. Не е точно,си има кој да води навивање
2. Ја знаев бидејки направивме јак тим
3. Јас бев во Ниш со мои пари,отидов како Македонец а не како Комита

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Saber Rider

Нас не ни смета поделбата нека не доаѓаат на Вардар ако не сакаат што сакаат нека прават ,ама нас ни смета што пробуваат да одат против нас и да прават ривалство против со нас ,пола имаат признаено дека навиваат за Вардар идат на југ некој дека не иде ама навива за Вардар ,и сега шкртаат се што е во Аеродром за Вардар е тоа ни смета нас ,а не поделбата дека веќе нема да одат со Комити.

Никој не знаеше дека Вардар ќе биде шампион дури и немаа подготовки какви што требаше да има тим кој предп очетокот на сеозната се стреми за шампионска титула ,но имавме квалитетни играчи собрано колку сакајте јадете трици ама така си е да не е наместено и тоа најдобар стрелец за Фичо да земе или Ранѓеловиќ и Петров да бидат со највеќе асистенции,едноставно си изиграа нашите и си ја освоја титулата.

А за тоа за у нИш мене никој не ми даде пари при ниту карта да одам туку сам отидов со мој средства имав среќа и купив карти од еден човек за 60 евра ,додека Кире Ултрас и Весели 10 си платиа пред да диат по 120 евра за карти ете така ни даваат пари нас од партија ,и картите што ни беа понудени на нас завршија кај Чкембари.

И да ти одговорам за тоа демек за пиротехниката на последната утакмица ,па уште фали и на прослава да ни пишат казни ,а ние плукаме што по вас пошо си палите на секоја утакмциа и никој ништо не ви прави е за тоа плукаме ,и мисалм дека и за просалвата на есенската титула ни пишаа казни 7 души имаа казна од по 700 евра ,после имаше и на уште една каде на двајца помали 16-17 години им лупнаа исто казна од по 700 евра .

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.467
Поени од реакции
8.596
Шкендија-Вардар наместењна. Дај не заебавај сеа и ти,директен конкуренѕ за титула ке му пушта на Вардар.
Да речеше Напредок-Вардар првата тоа да беше сомнителна,за други сомнителни незнам.
Ne bese mestena tuku kupena od skendija !Isto taka i poslednoto kolo so metalurg bese mestena !

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.960
Поени од реакции
41.234
Какви смешки се Лозари Исток, тоа е чудо. Вчера собрани 30 души на Final Four младинци кошарка, и пеат нешто ни они незнаат што пеат, тапанот катастрофа, боље да земеле од канта поликолор и со салотејп да напраеле, подобро ќе се слушаше. Како на тенџериња да лупаа. Почнуваат да пеат црвено-белите денес ние ќе ги ебеме...а играат Фени-Вардар у финале...изгледа се смешле, мислеле дека играат против Работнички. При крај почнаа да пеат против Вардар, Работнички и Скопје. Скандирање скопски пички, а истите тие "пички" кога ќе им дојдат у Кавадарци по 300 души на трибина, овие се серат у гаќи и ќутат. Едноставно мизерии, незнам како може да се сметаат за навивачка група...

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.467
Поени од реакции
8.596
Za Nis da ne se lazime imase so obelezja-komiti isto i Ckembari a za kartite ne znam vie kako gi dobivte i kolku si gi plativte ama kaj nas od 35 evra do 70 evra cenata bese vo zavisnost koj koga kupi koplet karti
--- надополнето: 28 мај 2012 во 18:20 ---
Кажи дека и Чкембари оделе на Запад, дека и сите оделе на Запад, ФАКТ
.
Ne mozaes da reces Ckembari oti odele na vremeto samo odredeni clenovi a ne grupata sto znaci ne isto ako piramida ili srevis crwu ili kako se vikaa ili od cpr koj odeja so znamina-transparenti i organizirano sedeja mislam i vodzi i clenovi na vasa tribina !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom