Goran Bt
локал патриот
- Член од
- 28 јуни 2009
- Мислења
- 9.467
- Поени од реакции
- 8.595
Ништо не се гледа ај ако сакаш напиши што има на тоа парталчето ?До изјасни се не те разбрав шо тие муабетотВикаш?![]()
![]()
Ништо не се гледа ај ако сакаш напиши што има на тоа парталчето ?До изјасни се не те разбрав шо тие муабетотВикаш?![]()
![]()
Green conquerorsНишто не се гледа ај ако сакаш напиши што има на тоа парталчето ?До изјаснисе не те разбрав шо тие муабетот
Зашто ФА се водат ко 97, а не ко постари? Ипак Пирамида одамна имаше знаме... БМЧМ веќе знаме нема и не се водат како навивачи на Пелистер, сега се Чкембари кои се основани после Комити, како и сите групиNe me dupi seqa da baram sliki od znaminata nasi i od prvoto vo 85 Б М Ч М или како бешенема врска мубаетот знаеш и ти ама само важно е да кажеш и да се оправдаш дека така било значи реков и ќе повторам како група не туку само поединци оделе против српските клубови за разлика до дргиет скопски групи кои одеја и некој се уште одат како групи со трансови воџи итн...
Абе остај ти тоа моторџии, бла бла, реално да правиме муабет нема теорија да сте формирани 85-та. Тоа што еднаш се отишло организирано на неклој меч неможе да се земе за дата на основање. Се гледа од кога се почнало активно да се навива организираноNe me dupi seqa da baram sliki od znaminata nasi i od prvoto vo 85 Б М Ч М или како бешенема врска мубаетот знаеш и ти ама само важно е да кажеш и да се оправдаш дека така било значи реков и ќе повторам како група не туку само поединци оделе против српските клубови за разлика до дргиет скопски групи кои одеја и некој се уште одат како групи со трансови воџи итн...
Znaci Bitolcani Motokari Ckembari Makedonci sto znaci od togas e imeto !Зашто ФА се водат ко 97, а не ко постари? Ипак Пирамида одамна имаше знаме... БМЧМ веќе знаме нема и не се водат како навивачи на Пелистер, сега се Чкембари кои се основани после Комити, како и сите групи![]()
Тоа е тоа, скопјани покварени.Saber dobro ete samo za tebe od 90 sme sozdadeni i kraj na mubaetot oti ne moze covek vas nesto da vi objasni samo moze da me banirate drugo nisto![]()
Битолчани Мотокари Чкембари Македонци е сосем различно од Чкембари Битола. Ако глеаш ти дека е извадено знаме Комити ондак ние сме од времето на Гоце он ни беше воџа. Пошто тогаш имаше знаме КомитиZnaci Bitolcani Motokari Ckembari Makedonci sto znaci od togas e imeto !
ps.Saber dobro ete samo za tebe od 90 sme sozdadeni i kraj na mubaetot oti ne moze covek vas nesto da vi objasni samo moze da me banirate drugo nisto![]()
Хаха како прво само тројца од овие се Комити, и се едни од најверните во групата. Не само што се најверни туку толку работат на терен колку сите групи во Македонијава заедно![]()
![]()
Ве боли кур Комити,важно знаете кога Чкембари се основани,а тоа што ваши членови се сликаат со членови на Гробари,декларирани членови на Гробари тоа е друга работа.
А што правиме со вашите членови што поредовни се на Звезда него ли Ѓорче ?Да во право си.![]()
Па во право сум, ваљда си ги познавам луѓето што 24/7 се дружат со мои другариДа во право си.![]()