Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
Jaс сум член на ДХ,тешко некој од ДХ да видиш на утакмица на Звезда.
Ајде сега дај друго дете што би рекол Цацко.
Извини ама пуцка, б**и, м*****ц, ч**и редовни си се, да не се лажеме.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Па во право сум, ваљда си ги познавам луѓето што 24/7 се дружат со мои другари :)
Толку размена на матријали со странски навивачки групи колку што имаат направено они, цела Македонија нема. Нивната подгрупа има извадено десет пати повеќе реквизити од целата ваша група ;)
И има повеќе акции од сите групи заедно, како и украдени реквизити и транспарент.
Едноставно си уживаат во тие работи, живеат за навивање и често одат на навивачки двобои како во странство така и во Скопјево...
Значи знам кој се и што се дечките,на друг продавај муда за бубрези,немој барем мене.
И јас имам отидено во Србија на утакмици,дали тоа значи дека и јас требало да се сликам со Делије,Гробари,Таурунумци ?
Немој да ме јебеш.
--- надополнето: 28 мај 2012 во 20:10 ---
Извини ама пуцка, б**и, м*****ц, ч**и редовни си се, да не се лажеме.
Каде се тоа редовни ?
Ако мислиш на кладилниците,да редовни се.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.893
Значи знам кој се и што се дечките,на друг продавај муда за бубрези,немој барем мене.
И јас имам отидено во Србија на утакмици,дали тоа значи дека и јас требало да се сликам со Делије,Гробари,Таурунумци ?
Немој да ме јебеш.
:tapp:
Јас како што гледам сликиве им се за нивни колекции ЛИЧНИ. Се погодиле во исти воз и се сликале, не глдам нешто спектакуларно ;)
Нигде не гледам дека носат обележја на други навивачки групи?
Не одат дека се палат на Српски клубови како останативе од сликава, туку дека сакаат да видат нешто од навивачкиот свет и надвор од нашава држава ;)
Си имаат услови и си шетаат.
Ти си одел, ама и си навивал за Партизан ;)

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
Немој да ме јебеш.
--- надополнето: 28 мај 2012 во 20:10 ---

Каде се тоа редовни ?
Ако мислиш на кладилниците,да редовни се.
Па со оглед на тоа што тие у лавови шамараа деца и со оглед на тоа што служат ко подвижни реклами на ДХ низ ѓорче е друга работа. Секоја чест што се редовни у кладилници со најнови маици и шалови ;)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
:tapp:
Јас како што гледам сликиве им се за нивни колекции ЛИЧНИ. Се погодиле во исти воз и се сликале, не глдам нешто спектакуларно ;)
Нигде не гледам дека носат обележја на други навивачки групи?
Не одат дека се палат на Српски клубови како останативе од сликава, туку дека сакаат да видат нешто од навивачкиот свет и надвор од нашава држава ;)
Си имаат услови и си шетаат.
Ти си одел, ама и си навивал за Партизан ;)
аха,и значи според твојава логика,ако тоа е дел од нивните ЛИЧНИ колекции,мислам не требало да ги ставаат на ФБ,пошо нели живеат по ултрас кодекси,ти реков ми рече.
За последново не знам дал да се смеам или да плачам,од што не знаеш веќе што да лажеш обидувајќи се да им ги избелиш образите,ми ставаш зборови во уста и лажни приказни.
Добро ти идело отсекогаш,морам да признаам,продолжи си и не застанувај.
--- надополнето: 28 мај 2012 во 20:17 ---
Па со оглед на тоа што тие у лавови шамараа деца и со оглед на тоа што служат ко подвижни реклами на ДХ низ ѓорче е друга работа. Секоја чест што се редовни у кладилници со најнови маици и шалови ;)
Тоа што носат наши обележја не значи дека се наши членови и дека се редовни на утакмици на Ѓорче.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.893
аха,и значи според твојава логика,ако тоа е дел од нивните ЛИЧНИ колекции,мислам не требало да ги ставаат на ФБ,пошо нели живеат по ултрас кодекси,ти реков ми рече.
За последново не знам дал да се смеам или да плачам,од што не знаеш веќе што да лажеш обидувајќи се да им ги избелиш образите,ми ставаш зборови во уста и лажни приказни.
Добро ти идело отсекогаш,морам да признаам,продолжи си и не застанувај.
.
Па така го сваќам твојот пост, демек се сликале со декларирани членови на Гробари и што дека се сликале?
Прво нешто што ми иде е дека алудираш дечките се Србомани или дека одат со други на трибина.
Ти кажав дека често одат на неутрални трибини и се сликаат со доста членови од други групи а и си разменуваат налепници, реквизити и слично бидејќи имат ширкои познанства.
Не гледам ништо лошо во сликата :facepalm:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Па така го сваќам твојот пост, демек се сликале со декларирани членови на Гробари и што дека се сликале?
Прво нешто што ми иде е дека алудираш дечките се Србомани или дека одат со други на трибина.
Ти кажав дека често одат на неутрални трибини и се сликаат со доста членови од други групи а и си разменуваат налепници, реквизити и слично бидејќи имат ширкои познанства.
Не гледам ништо лошо во сликата :facepalm:
Кај ќе се докажуваш бе брат они знаат све ,не сваќа дека истите момци ги имаат цпб сликано на неутрална во јане кога беше дербито и дека пишаа деме к навивале за мзт сега па овој запиња навивале за Партизан:tapp:

Член од
17 август 2011
Мислења
10.399
Поени од реакции
18.556
па фатил за комити замара,што не пишеш браво за фа што нивниот член е со партизан тренерка или оној на цпб на шипка што им стоеше на дерби што е во автобусот.
Хах ко да е забрането со други навивачки групи да се сликаш,а пола скопје се палеше како седеле со кими на кафе.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Вие се декларирате како “најчиста“ група,а во група имате турци и босанци,само споредба направив.
Пароли за Македонија вадите,а ваши членови се сликаат со членови на Гробари кој патем вадеа пароли за поддршка на грција и паок.
Луд јебе збуњеног.
Ајде сеа цитирајте ме сите до еден :icon_lol:

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
и после Куманово бил србомански град :facepalm:

Член од
14 април 2010
Мислења
4.701
Поени од реакции
6.087
Вие се декларирате како “најчиста“ група,а во група имате турци и босанци,само споредба направив.
Пароли за Македонија вадите,а ваши членови се сликаат со членови на Гробари кој патем вадеа пароли за поддршка на грција и паок.
Луд јебе збуњеног.
Турци и Босанци кој се попатриотски насторени од пола навивачки групи ,додуша нема ни еден турчин има само еден Босанец во групата и тој гине за Македонија ,Комити и Вардар.
--- надополнето: 28 мај 2012 во 21:59 ---
и после Куманово бил србомански град :facepalm:
Па од 700 000 10 души и од 100 000 да има по 30ина души што одат и со Гробари и Делије не зафркавај сеа и ти кој е посрбомански кажи ми не збориме за оние кој имаат потекло српско туку само за оние кој се палат на србите прави србомани

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.094
Поени од реакции
74.893
Луд јебе збуњеног.
Најчиста група и ГРУПА СО ИДЕАЛИ ЗА ОДБРАНА НА ПРАВАТА НА МАКЕДОНЦИТЕ се две различни работи ;)
Имаме Босанци во групата, за Турци незнам. Тие Босанци се поголеми Македонци од 98% од Скопкево. Дел од нив доаѓаат директно од местата каде што секој втор е Шверцер ;) Имаме и по некои кои што се Срби и Хрвати по потекло има Власи, такво е Скопје има луѓе од сите националности.
Муабетов ти е срање, немаш веќе што да измислиш па тресеш глупости.
Не сме ние група од 8 членови како твојата па да имаме контрола врз сите. Нормално е дека некои надвор од терените си имаат познанства со луѓе од други групи. Не сме ние од една населба, нормално дека тие од Автокоманда уште од деца растеле со членови на Пирати, нормално е дека тие од Аеродром растеле со членови на ФА итн. Сум учел со членови од повеќе групи од Скоппје. Види најди ми слика од матура, после барај им по профили ќе најдеш и некоја слика нивна со маици од Српски клубови, па ете после и мене ќе ме поврзеш во твоите приказни :icon_lol:
Не ме влечи за јазик море :icon_mrgr:
Вчера:
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Партизан.7489/page-151#post-1223180
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Партизан.7489/page-151#post-1223185
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Партизан.7489/page-181#post-1223699
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Партизан.7489/page-181#post-1223687
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Партизан.7489/page-180#post-1223683
И да не ти барам милион други мислења ;)
Денес најголем Србофоб :icon_lol:
До вчера се тепавте со ФА, сега цело време само пофални зборови лепиш. Не ги засака Комити и не ги засака :D
Ниедна пофалба не си дал, а кога имаме добри изданија, ти увек кур те боли не се замараш, али затоа се фаќаш за глупости и го пецаш тука...

На сликата има двајца кои беа дел од Комити НО ВЕЌЕ НЕ СЕ, доказ дека за лица што тетовираат СРБИЈА нема место кај нас.
Фини момци се надвор од трибина, па некои сеуште се поздравуваат со нив, па ваљда затоа и се сликале ;)
Али на кого му објаснувам :facepalm:

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Турци и Босанци кој се попатриотски насторени од пола навивачки групи ,додуша нема ни еден турчин има само еден Босанец во групата и тој гине за Македонија ,Комити и Вардар.
--- надополнето: 28 мај 2012 во 21:59 ---

Па од 700 000 10 души и од 100 000 да има по 30ина души што одат и со Гробари и Делије не зафркавај сеа и ти кој е посрбомански кажи ми не збориме за оние кој имаат потекло српско туку само за оние кој се палат на србите прави србомани
Признавам и во Куманово има много србомани , пример , еден другар чист македонац без српско презиме навива за Ѕвезда , си беше и на кошаркарски натпревар против Работнички , сведок на македонска меѓусебна тепачка , Си носи Ѕвездини обележја , мајца и шалче во школо , никој не му замерува , додуша до сега не сум му рекол зашто навива за Ѕвезда , а македонац е ....

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.560
Поени од реакции
29.153
Луд јебе збуњеног.
Види вака те сметам за многу паметен член ама не се бламирај со вакви постови. Како прво тој босанец има многу повеќе направено за самата група од некои Македонци и од пола ваша група. А, како второ дали оваа слика дечкото што е еден од поважните во Комити го прави Италијанец т.е. член на Curva Nord само затоа што е сликан со навивачите на Лацио?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.577
Најчиста група и ГРУПА СО ИДЕАЛИ ЗА ОДБРАНА НА ПРАВАТА НА МАКЕДОНЦИТЕ се две различни работи ;)
Имаме Босанци во групата, за Турци незнам. Тие Босанци се поголеми Македонци од 98% од Скопкево. Дел од нив доаѓаат директно од местата каде што секој втор е Шверцер ;) Имаме и по некои кои што се Срби и Хрвати по потекло има Власи, такво е Скопје има луѓе од сите националности.
Муабетов ти е срање, немаш веќе што да измислиш па тресеш глупости.
Не сме ние група од 8 членови како твојата па да имаме контрола врз сите. Нормално е дека некои надвор од терените си имаат познанства со луѓе од други групи. Не сме ние од една населба, нормално дека тие од Автокоманда уште од деца растеле со членови на Пирати, нормално е дека тие од Аеродром растеле со членови на ФА итн. Сум учел со членови од повеќе групи од Скоппје. Види најди ми слика од матура, после барај им по профили ќе најдеш и некоја слика нивна со маици од Српски клубови, па ете после и мене ќе ме поврзеш во твоите приказни :icon_lol:
Не ме влечи за јазик море :icon_mrgr:
Вчера:
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Партизан.7489/page-151#post-1223180
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Партизан.7489/page-151#post-1223185
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Партизан.7489/page-181#post-1223699
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Партизан.7489/page-181#post-1223687
http://forum.kajgana.com/threads/Фан-Клуб-Партизан.7489/page-180#post-1223683
И да не ти барам милион други мислења ;)
Денес најголем Србофоб :icon_lol:
До вчера се тепавте со ФА, сега цело време само пофални зборови лепиш. Не ги засака Комити и не ги засака :D
Ниедна пофалба не си дал, а кога имаме добри изданија, ти увек кур те боли не се замараш, али затоа се фаќаш за глупости и го пецаш тука...

На сликата има двајца кои беа дел од Комити НО ВЕЌЕ НЕ СЕ, доказ дека за лица што тетовираат СРБИЈА нема место кај нас.
Фини момци се надвор од трибина, па некои сеуште се поздравуваат со нив, па ваљда затоа и се сликале ;)
Али на кого му објаснувам :facepalm:
Ај не можеш да ми најдеш мислење уште порани од овие,во деновите кога прв пат сум се регнал на форумов,да видам какви глупости сум трескал.:pos:
Дека во тоа време сеуште не бев како што треба упатен во ултрас движењето не бев,никој не се родил научен.
Оди сега,последниве години најди ми некое слично мислење на тоа.
И што сакаш да постигнеш со тоа група од осум членови,не мие сеуште јасно ? :/
8 души 8,колку сме толку сме,ебеш га,гураме некако без ничија помош.
Најди бе машко слика од некој член на ДХ сликан со друг член на некоја рандом навивачка група која што до вчера ми омаловажувала држава и народ,па ќе правиме муабет,а до тогаш ќути си;)
Никого никогаш не сум сакал,ја сакам само мојата група,а го сакам и Вест Хем поради целата историја и хулиганите,ништо повеќе.
Како да ја сакам твојата група кога ти ми ставаш зборови во уста и мојата група ја нарекуваш сељачка,група од 8 души и курсетресеуладнавода муабети,малоумни муабети.
Не знам искрено што сакаш да постигнеш со тоа,ама ако,нека ти служи на чест,нема фрка.
ФА ги почитувам од проста причина што успеаа да обединат цела населба да навива само за еден клуб,ништо повеќе.
Моите симпатии ги имаат само Интер и Вест Хем,фан сум на тие екипи,а навивач на Македонија Ѓорче Петров.

Пробај сега во некоја друга насока сврти го муабетот,не ми е проблем.
--- надополнето: 28 мај 2012 во 22:35 ---
Види вака те сметам за многу паметен член ама не се бламирај со вакви постови. Како прво тој босанец има многу повеќе направено за самата група од некои Македонци и од пола ваша група. А, како второ дали оваа слика дечкото што е еден од поважните во Комити го прави Италијанец т.е. член на Curva Nord само затоа што е сликан со навивачите на Лацио?
Навивачи на Лацио со навивачи на ГРОБАРИ,некак ми нема логика.
Ај укапирај што сакав да кажам со сликите или да праам спојлери.

Мојата група отиде прва на протестот ако не си знаел,прва отиде на протестот за загинатите момци,БЕЗ навивачки обележја како и што беше договорот.
Оди на секоја протест што е во интерес на Македонија,па сега ти види дали ние го држиме курот у раце и дали ќе продолжиш да се бламираш плукајќи ја мојата група.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom