Е многу си јак бе преку форум а прв почна да сереш по инцијативата за обединување.Кажи ми ајде што лошо и детски напишав?
Колку деца се истепани и избодени досега од страна на Шверцери по Скопје?
Што мислиш дека оваа утакмица ќе биде поразлична, вакви настани за нив се Мека и Медина, залутани силни Македонци од други градови кои не знаат кај се движат ни каква опасност ги демнее.Играат паметно бе и тоа не ми е срам да го признаам, гледај каде се нивните воџи а каде се нашите групи.Гледај што уште не направија и никаква реакција нема од наша страна, пак ќе кажам погоре срам да ни е на каков народ подклекнавме и дозволивме да владее у државата, еј пази денеска да дискутираме дали во главниот град ќе сме повеќе или помалку.
Какви забрани спомнувате од ФФМ јас не знам, па јас мислам дека не е за џабе ставена да се игра во Скопје утакмицата, кој знае колку народ од Косово ќе сака да дојде на оваа утакмица.Вие постарите члениви пипувате како обединувањето не е потребно а и сами знаете дека ќе ина опсада на Скопје од нивна страна.Преку кур од такви како тебе, кои само серат и не прават ништо, најверојатно и нема да дојдеш на утакмицата.Глумите ултраси затоа што неколку сесони сте се фурале дека сте навивачи, сте гостувале неколку пати во Куманово и Кавадарци и сега како треба да ве слушаме вас, истово важи и за оној Кумановецот што сере исто на темава.
Сами и први почнавте да правите поделби после ќе кажете дека некој друг ни е крив, се дојде до идеја да се навива по прв пат заедно и да се одбрани честа и такви како тебе сакате да се испосерете на тоа поради вашето големо навивачко его.
Некој да ве чита ќе помисли дека сте хулигани на ЦСКА, со 15 годишен стаж и гостување по 2 пати во месецот.
Од такви како вас сме дојдени до овде само ќењате а ништо не превземате, на крајот ебете се и останете дома не глумете професори.
Согледајте ги реално работите, пак ќе кажам лесно е да типкаш на тастаура и да да се смееш и глумиш силен на шиптариве овде, размисли до кај стасавме ние а до кај се они, сменија име на клуб со албанскиот назив на главнипт град, лапаат пари од државата сите работат во државно, нападнаа безброј деца, влегоа во МНТ итн.
Од вакви на времето сме ја изгубиле(на маса) и војната во 2001 која на зборови ги ставаа шиптариве под нозе а денес истите тие ни ја водат државата веќе 20 години.
Јас ниту сум се плашел некогаш од нив, ниту пак ќе се плашам само гледам реално на работите како што се а не измислувам работи и не ги преовеличувам.