- Член од
- 28 ноември 2019
- Мислења
- 12
- Поени од реакции
- 6
So kur zboris be idiot, na forumot se zbori za navivackite grupi, potocno kako ke se organiziraat i koj za koga ke naviva na utakmicata Nmk vs Kosovo. I jas imam milion drugari makedonci, a toa ne znaci deka nema da se tepame vo tribina ili vo stadion. Toa e navivacka kultura sto makedoncite kako tebe nikogas nema da go razberaat.Интересна работа е колку ви се испрани мозоците(ако воопшто ги имате) За шо ќе бидите во скопје? Да плукаш по државата од која што јадиш леб и ти овозможила секакви права? Не ме сфаќај погрешно немам ништо против Албанците напротив имам мн пријатели(шо го користат мозокот) Мислам дека на тој ден ќе покажеме колку сме цивилизирани како народ и ние и вие. Ама читајќи ги коментариве мислам дека ќе бидам разочаран. Патем треба да си мн глуп за сметаш дека целава омраза не е потикната преку политиката. Најлесно е да манипулираш со народот кога ќе им го тргнеш вниманието од вистинските проблеми како мизерните плати и услови за живот во оваа бедна и примитивна државичка. Не знам зошто воопшто пробав ова да го објаснувам на некој шо тепа плитки муабети од типот на "не можите со нас да ги мерите" оф мори мајкоо златна...