Навала од Македонци во Грција

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14
Па ојте Албанија да ви ибам семката ако сакате на море.Ем поубо од Грција е,ем 6 пати поефтино ем блиску.
Ама не,вие сте мазохисти,вие свршвате само при доволна количина на болка.
:vozbud::vozbud::vozbud:Albanija ne odat se plasat od sendvicite na ne se otrujat.

realen_07

Опозиционер
Член од
12 април 2008
Мислења
3.636
Поени од реакции
134
На Богородица секогаш е има голема колона,бидејќи ако не си знаел преку овој пат одат сите од Север,а тоа со видеото фатиле двајца тројца Македонци,другиве се Срби и др.Убаво знам како се пласира пропаганда,не ми ги кажувај овие работи
Имаше изјава и од командирот на преминот Никола Стамнов. И он пропагира ?

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Луѓе оние што одат во грција се луѓе кои немаат време за национално воздигнување, затоа што тие веќе се воздигнати до таа мера, што парите им го диктираат патриотскиот однос на нивните души. За жал од патриотизмот стигнале да учат само до првите три букви, па така го практицираат со одење на пат....

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Грците во Фламинго вбризгуваат пола милјон дневно...... секој ден.... а не само во продолжени викенди.
Ние не им го негираме идентитетот и ниту приближно ги третираме како тие нас.

Доколку сте давајгаз за пари, тогаш нема потреба од дискутирање. Нека ви вбризгуваат.

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14
На Богородица секогаш е има голема колона,бидејќи ако не си знаел преку овој пат одат сите од Север,а тоа со видеото фатиле двајца тројца Македонци,другиве се Срби и др.Убаво знам како се пласира пропаганда,не ми ги кажувај овие работи
Drugite so ne se makedonski drzavjani se onie so bugarskite pasosi sho ne mu barat viza.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Навала на Македонци во својот крај -Јужна Македонија на Халкидики и Солун. :helou:

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21

Доколку сте давајгаз за пари, тогаш нема потреба од дискутирање. Нека ви вбризгуваат.
Треба ли да ги мразам ради тоа што ги оставаат парите тука ?

Член од
27 март 2009
Мислења
445
Поени од реакции
14

Posledno vreme pocnavme nekako so nekoj glupi idei deka se cigani od AFRIKA!!! a jas kako sho znam ciganite se od INDIA ama nema veze.

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
Треба ли да ги мразам ради тоа што ги оставаат парите тука ?
Па изгледаше дека токму нивните пари кои ги остават на коцка тебе ти се мотив да одиш во Грција.

Ваљда мака ти е кога губат, па да им вратиш дел.

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
а бе од култура не треба да ги осудуваш другите за нивните постапки..... секој си има право на избор и причини зошто го прави тоа.....

Bratot

Стоик и Машкртник!
Член од
27 јануари 2007
Мислења
17.089
Поени од реакции
4.499
... и неговото однесување може да биде подложно на критика.

mmm121

Pentaxian
Член од
27 јуни 2006
Мислења
545
Поени од реакции
21
да, ама се премина во вреѓање.....

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
..и офтопичарење. ПОследна опомена.

Кралот Марко

Не прилепчанецот, ами Јас
Член од
6 ноември 2008
Мислења
3.969
Поени од реакции
278
Добр бре луѓе, зошто се обидувате да ги оправдате овие што одат за грција.
Натрана од се, не се за никакво оправдување. Нема аргумет кој ќе ги оправда магарешките уши што ги добиваат на влезот во грција и ги носат за цело време додека се таму, од едноставна причина што по нивното завршување на викендот тие исти магарешки уши продолжуваме да ги носиме сите ние во Македонија, а грците ни го маваат стапот каде стигнат и со што ќе стигнат. Е тогаш, џабе ќе рикаме и после пак со инает треба да се вадиме од сопствените грешки.

devojka111

i'm real
Член од
28 декември 2008
Мислења
1.937
Поени од реакции
148
И да имам милиони евра НИКОГАШ не би пошла во Грција на одмор, па нека ги има и најубавите рајски плажи во светот, па и нека ме кошта многу малку пари, велам НИКОГАШ (а ретко го кажувам тој збор).
Ако ми речете оди во Грција исто како да ме терате да одам на бесење, така се чувствувам од поодамна, а како што поминува времето тоа чувство уште повеќе ми се разгорува.
Едноставно не можам да бидам во близина на толку поган народ:pov:

Kajgana Shop

На врв Bottom