- Член од
- 17 декември 2019
- Мислења
- 2.633
- Поени од реакции
- 4.511
Za Sakramento nesto i fo da kazete?
Пет минути го гледам, и сеуште не им верувам на очиве. Како ја фрцка главата, за да му се мрда фризурчето.... језиво
Џими Бакетс, и да сакаш неможеш да не навиваш за него
Лани трети на Запад со 48 победи,испаднаа во прва рунда од ГСВ во седмата утакмица.Za Sakramento nesto i fo da kazete?
Mnogu se toa.. lani im se posrekji, godinava da fatat play off sum zadovolenЛани трети на Запад со 48 победи,испаднаа во прва рунда од ГСВ во седмата утакмица.
Скоро истиот ростер го имаат од лани плус Везенков од Европа.
Лани имаа здрав ростер цела сезона,густо е на Запад но би требало и сезонава да имаат од 45 до 50 победи...
Чим си толку сигурен тогаш сигурно знаеш кој ќе освои?Теорија не постои Денвер да одбрани титула, што сакате прајте му на постов, пин, скриншот, букмарк, сеедно.
JЧим си толку сигурен тогаш сигурно знаеш кој ќе освои?
Дај пиши бар некое ливче, некој денар да се земе
Ок се, сфатив што сака да каже, али чим е некој толку сигурен тогаш има сигурно бар екипа или две што мисли дека ќе освојат.J
Saka da kaze deka ima drugi pojaki ekipi od denver i deka tesko moze da ja povtori denver istata sezona od lani.. ne mora da znae koj ke ja osvoi, nego mu e deka denver pretesko bi ja odbranil.. Istoto mislenje i ja go delam, odnosno davam nekoi si 10-15% sansa za odbrana..