Ne bi rekol deka Portland pobedija.Портлант победија во трејдот со Лилард.
Ајтон, Брогдон, Тајмлорд и 3 пикови во прва рунда.
Sent from my LM-V450 using Tapatalk
Portland definitivno pobedi,Bucks pobedi za slednite 3 godini....Portland za narednite 10 godini,kolku prvi pikovi zemaa,go zemaa i Ayton gi zemaa i Brogdon i Williams od Boston,ako im ostane i Grant vo ekipata ke imaat mnogu soliden tim.Ne bi rekol deka Portland pobedija.
Baksi definitivno pobedija a i Feniks dobro izlegoa.
Ayton e preplateno gomno, da bese dovolno dobar ke go zadrzea vo Feniks atakiraat titula...Portland definitivno pobedi,Bucks pobedi za slednite 3 godini....Portland za narednite 10 godini,kolku prvi pikovi zemaa,go zemaa i Ayton gi zemaa i Brogdon i Williams od Boston,ako im ostane i Grant vo ekipata ke imaat mnogu soliden tim.
Do nekade si vo pravo za Ayton ama moze sega da se razigra smeni sredina ke vidime kako ke mu ide.Ayton e preplateno gomno, da bese dovolno dobar ke go zadrzea vo Feniks atakiraat titula...
Brogdon i Williams se ispodprosecni igraci, Portland dobija 2 ispodprosecni igraci i pikovi za Lillard...
Автоматски споено мислење:
Mene epten kejf mi se napravi za Nurkic vo Feniks, posekako gotiven igrac mi bese.
Ako Presti prestane da sobira draft pikovi i trejda za centar (Turner bi bil soliden)Na strana ekipive sto se so tolku zvezdi i fav za titula.Po mene iznenaduvanje sezonava ke bidat OKC definitivno mlad tim so golema perspektuva.So igracive sto gi zema Portland da se uigraat nisto cudno i oni da bidat iznenaduvanje.Sezonava pocnuva za kratko....
Smetam deka ke pobara trejd vo tekot na sezonata,ako ne zemat nesto vo zamena za bradata nema sto da baraat so Boston i Milvoki.Ме интересира како ќе игра сезонава Ембид. Талентиран е, има желба за натпреварување, само уште да видиме дали ќе му донесат некој соиграч или тој ќе ја кидне на друга страна.
So Klipers e sekoja sezona toplo ladno poradi povredi ,smetam ako se zdravi site igraci mozat sekogo da pobedat.Imaat jaka klupa samo na pozicija centar se slabi za razlika od Denver,Lakers,Milvoki,Boston.И прашањето за милион долари дали конечно Клиперси ќе направат нешто,потенцијално последна шанса за нив PG и Kawhi следната сезона имаат player option.
Russ,PG,Kawhi,Marcuss Moris и Zubac
Клупа Terence Mann,Bones Hyland,Norman Powell,Kenyon Martin Jr,Batum и Plumlee.