Eve jas mislam deka ke osvoi ekipa od istokot (milvoki ili boston)Ок се, сфатив што сака да каже, али чим е некој толку сигурен тогаш има сигурно бар екипа или две што мисли дека ќе освојат.
Епа у финале ќе игра сигурно еден од Милвоки или Бостон....освен ако Мајами пак не изненадат али тешко.Eve jas mislam deka ke osvoi ekipa od istokot (milvoki ili boston)
Добар тим направивте, само многу сте тенки под кош. Порцингас дури и да остане здрав (што е големо ако), во одбрана е труба. Посебно кога ќе се земе во обзир дека во плејоф треба да игра против Антето и Лопез, а нив ако ги поминат - тимот од запад скоро сигурно ќе биде јак на центарска позиција... Но еј, навистина добри потези во офсезонава.
Секоја година вака се глупира, кул заебант е Џими.Пет минути го гледам, и сеуште не им верувам на очиве. Како ја фрцка главата, за да му се мрда фризурчето.... језиво
Не знам кој ќе освои, знам дека Денвер нема да освои. Тоа што го направи Денвер лани е исклучок од нормалното, а не константа.Чим си толку сигурен тогаш сигурно знаеш кој ќе освои?
Дај пиши бар некое ливче, некој денар да се земе
Многу глупав обид за цинизам, твоево е како да кажеш дека сонцето ќе изгрее утре, особено во ера на load management и стакленоста на Дејвис, милион % нема да ги изигра сите утакмици во регуларен дел. Но, нема везе, живи били па видели, ќе правиме муабет за Денвер. Инаку да не се сфатиме погрешно, ниту ги мразам Денвер ниту па имам нешто против нив, еве ако не е Лејкерс шампион со две раце потпишувам Денвер да ја одбрани титулата ама тешко таа работа.Еве ја гарантирам дека Ентони Дејвис нема да изигра 82 утакмици што сакате прајте му на постов, пин, скриншот, букмарк, сеедно
Нема играчи Лејкерс за шампион, Леброн е стар веќе, Дејвис е стаклен и тука завршува муабетот.Не знам кој ќе освои, знам дека Денвер нема да освои. Тоа што го направи Денвер лани е исклучок од нормалното, а не константа.
Автоматски споено мислење:
Многу глупав обид за цинизам, твоево е како да кажеш дека сонцето ќе изгрее утре, особено во ера на load management и стакленоста на Дејвис, милион % нема да ги изигра сите утакмици во регуларен дел. Но, нема везе, живи били па видели, ќе правиме муабет за Денвер. Инаку да не се сфатиме погрешно, ниту ги мразам Денвер ниту па имам нешто против нив, еве ако не е Лејкерс шампион со две раце потпишувам Денвер да ја одбрани титулата ама тешко таа работа.
Денвер е добар тим во последниве повеќе години, ама тек лани им се поклопија коцките - и тоа најмногу со носењето на навидум небитни но клучни рол плеери (како КЦП, Браун, итн) кои изиграа сезони на кариерата. За да одбранат титула ќе треба пак да им се поклопат коцките, а колку е тоа можно - ќе видиме.Нема играчи Лејкерс за шампион, Леброн е стар веќе, Дејвис е стаклен и тука завршува муабетот.
Ќе им биде потешко од лани на Денвер ама дека лани направиле чудо не би рекол, си ги тепаа сите поштетно без да имаат среќа со повреди на противникот како што имаа Торонто пример.
Лани беа најдобри е сега оваа сезона ќе има 3 тима што би требало да се на тоа ниво па ќе видиме.
Али Јокич е моментално најдобар играч у НБА па се надевам дека ќе освои пак.
у табла и бељотAntetokoumpo e pojak od Jokic.
Posledno koga igraa eden protiv drug Srbija - Grcija Anteto gi tapna od zemja rekordni 40 poeni i desetina skokovi imase...у табла и бељот