НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.215
Денвер ја затвара серијата сабајле иде на 4-0 метла.Какво разочарување се Бостон оваа серија каква катастрофа,Тејтум го ставам на страна Браун колку е лош тоа е чудо ,мислев ќе ја добијат вчера ама се заебав.

Член од
16 октомври 2021
Мислења
694
Поени од реакции
1.582
Bucks treba da se zasramat koe dno doprea sto bea pregazeni od Miami. Cela sezona prv, tempiras forma nenormalno i na kraj gubis od posledniot tim na tabela sto fatil play off.

Celata psihiloska igra bese presudna tokmu protiv baksi i zatoa igraat kako sto igraat vo polufinale i konferencisko finale. Neverojatna hemija stvori timov ocekuvam i da osvojat.

Пеце

Пелистер-Битола
Член од
16 септември 2009
Мислења
4.373
Поени од реакции
5.465
Ги неќам србите како народ, ниту ги поддржвам нивните спортисти...
Ама мерак ми е Денвер да ја земи титулата и Јокич, само ради глупите црни амеби, да му докажи дека заслужено требаше и оваа сезона да е МВП.

Член од
11 април 2023
Мислења
123
Поени од реакции
342
Screenshot_20230522-130848-209.png
Винсент,Струс,Мартин и Робинсон недрафтувани :pos:

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Ги неќам србите како народ, ниту ги поддржвам нивните спортисти...
Ама мерак ми е Денвер да ја земи титулата и Јокич, само ради глупите црни амеби, да му докажи дека заслужено требаше и оваа сезона да е МВП.
Jaki se srbite vo basket nema sto ferski e da se priznae, no sepak najaki se vo kurvanje. Sekoja vtora zena kurva. Vrodeno im e toa da se kurvi.
Mi go potsinaa kurot, uste malku vo gips ke go stavam.

Del Boy

You plonker!
Член од
28 септември 2012
Мислења
12.422
Поени од реакции
38.988
Jaki se srbite vo basket nema sto ferski e da se priznae, no sepak najaki se vo kurvanje. Sekoja vtora zena kurva. Vrodeno im e toa da se kurvi.
Не си бил во Хрватска изгледа, сериозна конкуренција на бугарките и романките. Го смукат со се урда неизмиен.:ROFLMAO:

Иначе браќата на Јокич се тешки сељандри, глупи необразовани србенди. Никола си е супер кул лик, немал ниту една арогантна самобендисана изјава, ниту пак е таков некој курч лик. Од друга страна браќата му се неизживеани горила кои најверојатно прв пат ебеле кога Никола станал НБА ѕвезда. На последната текма на Џек Николсон го пцуеле.

Leo Bonnie

Кад се врате скитнице
Член од
20 декември 2008
Мислења
4.491
Поени од реакции
5.586
Досадни се со муабетите за андрафтед, океј ако се руки ама дечките се веќе докажани неколку сезони. Интересно е ако е руки ама ете добиле шанса и веќе се докажани НБА играчи неколку сезони, не заслужуваат да му го оспоруваат трудот со то андрафтед. Поќе кажва за нив ко амери дека се глупи и драфтуваат по физикуз, ги отепа Јокиќ ко 40ти пик и Батлер 30ти.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.903
Поени од реакции
30.834
Ма против Денвер си оти си на Ембид возот, потајно знаеш дека не ја заслужи мвп наградата

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom