НБА сезона 2022/2023

Статус
Затворена за нови мислења.

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.213
Поени од реакции
46.483
Od edna od polosi partii na Jokara do 15 poeni u zadnja, dosta clutch momenti i napred a sto e bitno i nazad imase, dobro mu dojde odmorot radi 4 licni rano vo treta, ali ova e pred se tim u prava smisla na zbor, super hemija, super doverba megju sebe imaat igracite, ednostavno gi imaat potrebnite sostojki za prsten definitivno. Duri i rutinski na kraj pobedija, onaka ... ednostavno, bez panicenje bez nervoza, trpelivi bea ednostavno body language-ot im govorese deka se ubedeni deka ke pobedat denes duri i onie momenti koga Lejkers ja svrtea za moment, ne dozvolija so bi rekle, da im vleze voda u usi, i tuka se gleda karakterot na ekipata, definitivno pobednicki i definitivno pretenderski za titula.

Член од
17 декември 2019
Мислења
2.638
Поени од реакции
4.517
Prejaki Denver.. Cela utakmica vodea, Lakers mislam deka samo 2 pati zavodi, ednas so 2 razlika ednas so 1 razlika, celo vreme brkaa negativa.. Denver diktirase tempo cela tekma, celo vreme vodese okolu 10 razlika.. Nieden tim ne se vratil od 0-3, tesko i ovoj pat.. mnogu se mali sansite, skoro nikakvi Lakers da zeme 4 po red..

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Izednacen rezultat na 7 ipol minuti do kraj i si sedna bateto da odmori. Tuka sleduva serija 5-0 pa tajmaut pa posle tajmautot serijata tera do 9-0. Ne mi se veruva deka sedna da odmori na 7 min do kraj.

Член од
12 ноември 2022
Мислења
840
Поени од реакции
1.208
Bese vo serija od 22 promaseni trojki po red.
22 promaseni trojki po red. Hihihihihi
Автоматски споено мислење:

Batler ili Jokic koj i da osvoi alal da mu e.

Jankoff

Run that, pass that.
Член од
4 септември 2019
Мислења
1.732
Поени од реакции
2.823
ајде ајде метла ајдеееееееееееееееее

Член од
6 ноември 2014
Мислења
4.177
Поени од реакции
10.139
Секоја чест на Денвер, особено на Џамал Мареј. Гази дечкото континуирано, мерак да го гледаш. А мојот човек Дианџело Расел нека се распраша кај Двајт Хауард у Тајван за смештај, ќе му се најде за следна сезона. Мувла невидена.

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.904
Поени од реакции
30.836
А смешно ми беше лани кога освои Јокич мвп награда и испаднаа од плејофот каков хејт јадеше а сам го носеше Денвер на грб цела сезона, Мареј со скинати лигаменти и Портер со повреда на грбот пропуштија голем дел натпревари и луѓето очекуваа од Јокич со Кампацо на бек да направи нешто.
Многу ми е мило шо конечно има поддршка како што доликува и кој да повлече кога не му оди на него.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.374
Поени од реакции
35.023
Ајде честито на Денвер и со среќа понатаму... Без разлика на неверојатен шут, на флопирања и лошо судење во сите три утакмици... Седно дечките си изиграа и заслужуваат победа. Многу повеќе желба, залагање, труд.

Лејкерс со онакво тегнење назад во одбрана, со кypoболие, ништо не прават.
Иако на крај разочарувачки, се на се изненадувачки добра сезона. Да го задржат јадрото, да вметнат парче две што фали за заокружување на слабости - и има иднина за овој тим (ако може и Леброн да го разменат за нешто употребливо, уште подобро).

Со среќа на Денвер.
Ќе го кажам и следново: Иако не сум некој што се обложува, кога би се обложувал парите би ги ставил на Мајами (ако поминат во финале). Денвер може да доминираат физички, ама Мајами се целосна спротивност од Лејкерс од аспект на гинење на терен... И тотално не гледам ни Брус Бовен ни никој од Денвер дека може макар и да го успори Џими. Настрана што Сполстра е убедливо најдобриот тренер во плејофов.

Секоја чест на Денвер, особено на Џамал Мареј. Гази дечкото континуирано, мерак да го гледаш. А мојот човек Дианџело Расел нека се распраша кај Двајт Хауард у Тајван за смештај, ќе му се најде за следна сезона. Мувла невидена.
Серијава ја заокружи лоша транзициона одбрана на Лејкерс (кypoболие и нетрчање назад во одбрана). Тоа и целосното убивање што во напад Деневер му го правеа на Дило. Искрено дечкото е тоа што е, не е лош и добар е да го имаш на клупа само не е стартер за во плејоф и дефинитивно не вреди тие пари што ги зима.

Член од
11 април 2023
Мислења
2.156
Поени од реакции
7.215
Каква партија на Мареј секоја чест за дечкото после таква повреда и 20 месеци не играње игра најјака кошарка,а ми текнува кога почна да игра сезонава Денвер сакаа да го пратат некој период во Г лига за адаптација после повреда :cool:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom