Nino Manchester
Oŋce α RED, αlwαys α RED
- Член од
- 4 јуни 2009
- Мислења
- 14.536
- Поени од реакции
- 17.951
Za hejterite da nemaat ubav den
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
uf, uf, uf. sto mi e milo sto tepaa lakers, da puknete od maka ti, sasko i onoj tonchie, koi samo plukate po Lebron, nisto vo zivotot nemate napraveno, a najgolemo dostignuvanje vi e omalovazuvanje na lebron.Davis isto mizeren 5pts na poluvreme so shut od igra 2/12.
Bye bye
Не е, несакајќи ја даде.i posle ne bil clutch lebron.
Треба муда за она да се шутира, и да се погоди. Посебно кога никој друг не сака да шутне и немаш машина како Кари во тимот.a pa kakva trojka dade na kraj, pa pa pa. i posle ne bil clutch lebron.
Не заебавај сега овој фаул од Грин можеше да резултира со сериозна повреда за Леброн, не ми е јасно како не го исклучиле судиите. Батали 90ти години, сега уз сета технологија и камери на секој агол од теренот тепачки и валкани игри се невозможни. И мене ме нервира Леброн што е лигав понекогаш ама ова беше за во затвор.Во однос на лефлоп, бадијала е плачко бидејќи колку што е величина за играње баскет барем пола да беше маж и на онакви смешни фаули да возвраќаше со ќотек наместо со плачење уште повеќе ќе му се плашеа
Смешно е во натпревар без ниеден флоп да го нарекуваш „флопер“.Во однос на лефлоп, бадијала е плачко...