".......Ја сакам Санта да ми донесе многу постери со чичко Џеферсон и многу стек ,не е битно дали е саламурен, само да биде како тој на Порзингис што го јаде,до стекот е дефинитивно!
Може и по некое парче ослич за да бидам јак ко Леброн......."
Па ти направи доста лоша паралела Лејкерс - Вориорс и ги поврза со Леброн. Иначе се шалев, смајли ставив.
Па трубеше за Лејкерс додека беа јаки Лејкерс, очигледно му беа трн во око пошо тогаш се создаде фамозното трио Леброн-Вејд-Бош, а беше стопиран трејдот на CP3 во Лејкерс. Гарант е Леброн фан, сере против секоја екипа што е ривал на Леброн (ок Лејкерс не беа ривали на Леброн пошо не постоеше тоа време Леброн hhh) или е јака/силна во тој период.[DOUBLEPOST=1483066367][/DOUBLEPOST]Вестбрук еџектед, се исељачи до коска.Па ти направи доста лоша паралела Лејкерс - Вориорс и ги поврза со Леброн. Иначе се шалев, смајли ставив.
Ајде оди кењај тамуА стварно не знам што е смешно, мајке ми, исфрустриран лик очигледно, земал постирал клипче, ок воочил некои пропусти на ГСВ, што јас исто можам во моментов за Кливленд да го направам, и се исрал ко божем којзнае што напишал. Сеа да почнам да форсирам за чекорите што не му ги судат на Леброн или фаулите во напад... Една ластовичка не чини пролет, ќе видиме што ќе се деси доколку играат во финале. Плус имаат сега наскоро уште една утакмица, но во Оукленд, да не бидат плачки ако ги истресат 20+ разлика. И никако да го спомне фаулот над Дурант на крај, веројатно 2 погодени слободни и пораз на Кливленд, исто така веројатно и немаше да го има овој пост.
Само не ме чуди ништо, едно време за Лејкерс трипаше, сеа за овие, изглеа ликот е еден од оние притаени дудлачи на Лекоњина само се декларира ко фан на Денвер што нема благе везе.
Добро што правел Харден? 53 поени, 17 асистенции и 8 изгубени, СЕКОЈ напад идел преку него.Harden и Giannis тукушто ни посакаа Среќна Нова Година
Harden: 53pts, 17ast, 16rb, 8to, 14-26 FG%, 9-16 3PT%
Giannis: 35pts, 9rb, 7ast, 7blk, 2stl, 13-19 FG%