НБА сезона 2016-2017

Кој тим ќе биде овогодишен шампион?

• Голден Стејт Вориорс

Гласови: 23 76,7%
  • Кливленд Кавалирс

Гласови: 7 23,3%

• Вкупно гласачи
    30
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
W

wicked_1

Гостин

".......Ја сакам Санта да ми донесе многу постери со чичко Џеферсон и многу стек ,не е битно дали е саламурен, само да биде како тој на Порзингис што го јаде,до стекот е дефинитивно!
Може и по некое парче ослич за да бидам јак ко Леброн..
....."
:pos::lolzz:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.809
Поени од реакции
115.820
А стварно не знам што е смешно, мајке ми, исфрустриран лик очигледно, земал постирал клипче, ок воочил некои пропусти на ГСВ, што јас исто можам во моментов за Кливленд да го направам, и се исрал ко божем којзнае што напишал. Сеа да почнам да форсирам за чекорите што не му ги судат на Леброн или фаулите во напад... Една ластовичка не чини пролет, ќе видиме што ќе се деси доколку играат во финале. Плус имаат сега наскоро уште една утакмица, но во Оукленд, да не бидат плачки ако ги истресат 20+ разлика. И никако да го спомне фаулот над Дурант на крај, веројатно 2 погодени слободни и пораз на Кливленд, исто така веројатно и немаше да го има овој пост. :D

Само не ме чуди ништо, едно време за Лејкерс трипаше, сеа за овие, изглеа ликот е еден од оние притаени дудлачи на Лекоњина само се декларира ко фан на Денвер што нема благе везе.

Член од
15 ноември 2008
Мислења
5.771
Поени од реакции
11.773
Лејкерс никогаш не биле никаков проблем за Лекоњ, редовно ги моча од керамиди. :ROFLMAO:

Член од
23 август 2010
Мислења
39.809
Поени од реакции
115.820
Па ти направи доста лоша паралела Лејкерс - Вориорс и ги поврза со Леброн. Иначе се шалев, смајли ставив. :smirce:
Па трубеше за Лејкерс додека беа јаки Лејкерс, очигледно му беа трн во око пошо тогаш се создаде фамозното трио Леброн-Вејд-Бош, а беше стопиран трејдот на CP3 во Лејкерс. Гарант е Леброн фан, сере против секоја екипа што е ривал на Леброн (ок Лејкерс не беа ривали на Леброн пошо не постоеше тоа време Леброн hhh) или е јака/силна во тој период.[DOUBLEPOST=1483066367][/DOUBLEPOST]Вестбрук еџектед, се исељачи до коска.

Последно уредено:
Член од
1 март 2009
Мислења
8.635
Поени од реакции
10.376
А стварно не знам што е смешно, мајке ми, исфрустриран лик очигледно, земал постирал клипче, ок воочил некои пропусти на ГСВ, што јас исто можам во моментов за Кливленд да го направам, и се исрал ко божем којзнае што напишал. Сеа да почнам да форсирам за чекорите што не му ги судат на Леброн или фаулите во напад... Една ластовичка не чини пролет, ќе видиме што ќе се деси доколку играат во финале. Плус имаат сега наскоро уште една утакмица, но во Оукленд, да не бидат плачки ако ги истресат 20+ разлика. И никако да го спомне фаулот над Дурант на крај, веројатно 2 погодени слободни и пораз на Кливленд, исто така веројатно и немаше да го има овој пост. :D

Само не ме чуди ништо, едно време за Лејкерс трипаше, сеа за овие, изглеа ликот е еден од оние притаени дудлачи на Лекоњина само се декларира ко фан на Денвер што нема благе везе.
Ајде оди кењај таму

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.880
Поени од реакции
4.409
A utakmicata na Walker ne vredi da se spomne vo pogorniot post ? 37 pts 13/22 fg so 5 reb i 5 ast :)))

Член од
23 август 2010
Мислења
39.809
Поени од реакции
115.820
Harden и Giannis тукушто ни посакаа Среќна Нова Година

Harden: 53pts, 17ast, 16rb, 8to, 14-26 FG%, 9-16 3PT% :vozbud:

Giannis: 35pts, 9rb, 7ast, 7blk, 2stl, 13-19 FG% :cuc:
Добро што правел Харден? 53 поени, 17 асистенции и 8 изгубени, СЕКОЈ напад идел преку него. :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom